dell Inspiron Chromebook 14 pris

Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1 er ny billig Chromebook fra Dell

Googles topprodukt Pixelbook havde en vejledende pris på cirka 1.000 dollars, i dag cirka 6.400 kroner direkte omregnet. Her skruede Google nok lidt for højt op for blusset, det er trods alt blot en Chromebook. Selvom de ligner en af de fine laptops fra Apple eller Microsoft, er det ikke det samme. Prisen er høj, men den giver samme funktioner som billigere produkter. Nu kan man godt nok få en Pixelbook for omkring 750 dollars i dag, men det kan alligevel være værd at se på alternativer i stedet. Et eksempel er Dells nye Chromebook med navnet Inspiron Chromebook 14 2-in-1.

 

Inspiron Chromebook 14 har skærm med smalle kanter

Dell kalder selv Inspiron Chromebook 14 2-in-1 for den første top-Chromebook fra deres hånd. Prisen er også til at have med at gøre, 600 dollars ligger den på, hvilket jo er en del under Pixelbook-prisen.

Skærmen på Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1 er på 14 tommer i Full HD IPS-kvalitet og rundt om skærmen er der meget smalle kanter, som det er blevet trenden inden for laptops også – det er ikke kun på mobiltelefoner og tablets, at det er blevet smart og noget, køberne efterspørger.

Se også: Priser på Chromebooks

 

15 timers batteritid

Indeni finder vi en 8th Generation Intel Core i3-8130U processor og op til 128 GB eMMC hukommelse. Med er også USB-C stik og en standard EMR-pen og et batteri med 15 timers batteritid. Chromebooks har ry for at have rigtig god batteritid, men 15 timer er alligevel mere end sædvanligt og godt for en bærbare computer i dette prisleje.

Se også: Billige laptops til skole og studier

 

Tilgængelighed og pris 

Bruger man Googles apps, er der fri adgang til dem og Play Store. Den eneste dårlige nyhed ved den nye Chromebook fra Dell er, at vi skal vente helt hen til slutningen af oktober, før den kan købes. Inden da, nærmere bestemt den 9. oktober forventes det, skal Google lancere Pixel 3-telefonerne ved et event i New York.

Her forventes det, at telefonerne får selskab af andet Google-hardware. Vi ville ikke blive overraskede, hvis der deriblandt er en ny Pixelbook. Det skal bliver spændende at følge kampen om kunderne og om Google kommer med samme prissætning som på den første PixelBook – hvis de da altså overhovedet kommer med en ny.

Prisen på Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1 er som sagt 600 dollars, hvilket svarer til 3.850 kroner.

Se også: Nyheder om Chromebooks