mobilabonnement med fordele og tjenester

De ti dyreste mobilabonnementer – så meget får du for pengene

Det er af indlysende grunde besnærende at gå efter de billigste mobilabonnementer, men nogen gange er man nødt til at kigge på de dyrere abonnementer for at finde et, der matcher ens behov og forbrug – de dyre abonnementer tilbyder mere indhold i form af tale og data og de inkluderer også typisk fordele og tjenester. Vi går planken helt ud og undersøger, hvad man kan få af tale, data, roaming og tjenester i de dyreste mobilabonnementer – guide til de 10 dyreste mobilabonnementer.

Betaler du 199 kroner eller mere for et mobilabonnement, så er du blandt dem, der betaler mest, men til gengæld får du også meget for pengene – og i nogle tilfælde får du betydeligt mere i værdi for pengene, end du betaler. Det kan faktisk godt betale sig at bruge mellem 200-300 kroner på et mobilabonnement med tjenester og fordele, hvis du har behov for de tjenester og fordele, der følger med.

Herunder guide vi til de ti dyreste mobilabonnementer på det danske marked og lister de tjenester og fordele, der følger med dem. Se også vores anbefaling til de tre bedste af de 10 dyreste mobilabonnementer.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer med mest indhold

 

Mobilabonnementer med mest tale og data + tjenester

#1 Telmore Play
Fri tale + 30 GB (DK+ EU)
Indeholder 15 timers tale, 30 GB data og fri sms/mms + 10 GB data til brug i EU + tjenesterne Flipp, BookMate og Telmore Musik.
Netværk: TDC

Pris: 199 kroner om måneden. Se tilbud

 

#2 Teleselskabet 3
Fri tale, 30 GB data (DK+ EU)
Indeholder Fritale, 30 GB data og fri sms/mms. + 20 GB data til brug i 57 lande. Inkluderer 3Deling.
Netværk: 3

Pris: 200 kroner om måneden. Se tilbud

 

#3 Teleselskabet 3
Fri tale, 60 GB data (DK+ EU)
Indeholder Fritale, 60 GB data og fri sms/mms. + 20 GB data til brug i 57 lande. Inkluderer 3Deling.
Netværk: 3

Pris: 230 kroner om måneden. Se tilbud

 

#4 Telia
Fri tale, fri data (DK+EU)
Indeholder fri tale, fri data og fri sms/mms + 20 GB data til brug i EU og Baltikum. Mulighed for tilkøb af Spotify, Telia TV; HBO, Flipp, Zetland og Telia Secure til halv pris.
Netværk: Telenor

Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbud

 

#5 Telenor
Fri tale + 40 GB GB (DK+EU)
Indeholder fri tale, 40 GB data og sms/mms + 10 GB data til brug i EU. Inkluderer 3 måneders gratis Viaplay.
Netværk: Telenor

Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbud

 

#6 Telmore Play
Fri tale + 30 GB (DK+ EU)
Indeholder 15 timers tale, 30 GB data og fri sms/mms + 10 GB data til brug i EU + tjenesterne HBO Nordic, TV2 Play, MinBio, C More, Flipp, BookMate og Telmore Musik.
Netværk: TDC

Pris: 259 kroner om måneden. Se tilbud

 

#7 Teleselskabet 3
Fri tale, 100 GB data (DK+ EU)
Indeholder Fritale, 100 GB data og fri sms/mms. + 20 GB data til brug i 57 lande. Inkluderer 3Deling.
Netværk: 3

Pris: 270 kroner om måneden. Se tilbud

 

#8 Telia
Fri tale, fri data (DK+EU)
Indeholder fri tale, fri data og fri sms/mms + 20 GB data til brug i EU og Baltikum. Inkluderer en valfri tjeneste Spotify, Telia TV; HBO, Flipp, Zetland eller Telia Secure.
Netværk: Telenor

Pris: 299 kroner om måneden. Se tilbud

 

#9 YouSee
Fri tale, 40 GB data (DK+EU)
Indeholder fri tale, 40 GB data og fri sms/mms + 15 GB data til brug i EU, 200 MB data i 8 lande uden for EU, 2 timers tale til 54 lande og et datadeling sim-kort samt YouSee Musik.
Netværk: TDC

Pris: 299 kroner om måneden. Se tilbud

 

#10 YouSee
Fri tale, fri data (DK+EU)
Indeholder fri tale, fri data og fri sms/mms + 15 GB data til brug i EU, 1 GB data i 8 lande uden for EU og 10 timers tale til 54 lande.
Netværk: TDC

Pris: 399 kroner om måneden. Se tilbud

 

De bedste af de dyreste mobilabonnementer – jeg anbefaler

- Telmore Play-pakken til 259 kroner er en klar favorit takket være fin mængde data, 10 GB data til brug i EU om måneden og så naturligvis takket være alle de tjenester og fordele, der følger med. Bruger du bare to af de inkluderede tjenester, så kan det mere end svare sig at have det abonnement.

Teleselskabet 3 har abonnement med 100 GB data + 15 GB data til brug i 59 lande lande, hvilket er rigtig godt til dem, der har højt dataforbrug i dagligdagen og som ofte er i udlandet. Endelig er Telias abonnement med fri data inklusiv 20 GB data i EU og Baltikum til 249 kroner også rigtig godt og selvom der ikke er inkluderet tjenester i abonnementet, så kan man tilkøbe flere tjenester til halv pris. - Steen Jørgensen, mobilekspert.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer med meget data

 

De dyreste mobilabonnementer, juni 2018

Guiden med prissammenligninger på mobilabonnementer der giver mest tale og data og flest tjenester og fordele er fra juni 2018. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilabonnementer fra 3, Telmore, Telenor, Telia og YouSee.

Det dyreste abonnement koster 399 kroner om måneden, mens det billigste koster 199 kroner om måneden – man kan altså opnå en besparelse på 200 kroner om måneden eller 1.200 kroner om året ved at vælge det billigste på top ti listen over de dyreste mobilabonnementer. Mere interessant er det, at man kan spare flere hundrede kroner om måneden på tjenester ved at vælge Telmore Play abonnementet til 259 kroner.

Se også: Prissammenligninger på mobilpakker med meget indhold