pris samsung galaxy s9

Samsung Galaxy S9/S9+: Specifikationer og pris

Første halvår 2018 kommer til at byde på flere meget interessante topmodeller fra Samsung, HTC, Huawei og Sony. Dette forventer vi af Samsung Galaxy S9 og S9+.

Der kommer en række interessante topmodeller de kommende måneder og allerede om et par uger kan vi regne med at se i hvert fald et par stykker, når der tages hul på Mobile World Congress 2018 i Barcelona. Her på telepristjek.dk er vi som udgangspunkt mest interesseret i, hvad man kan købe lige nu og hvad aktuelle priser er på aktuelle mobiltelefoner, men vi skuer selvfølgelig også frem i tiden – Vi vil i dag og de kommende dage se nærmere på nogle af de topmodeller, der kommer ud på markedet de kommende måneder – først for er Samsung Galaxy S9 0g S9+.

Samsung Galaxy S9 og S9 Plus

Samsung står for de mest hypede lanceringer her i første halvår 2018 med lanceringen af Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus. De bliver begge lanceret på Mobile World Congress 2018 søndag den 25. februar. Designmæssigt menes de at ligne S8 og S8 Plus, men der skulle dog ske noget med fingeraftryksscanneren – den bliver flyttet ned under kameraoptikken, hvor den sad mere dumt placeret ved siden af kameraoptikken på S8/S8+.

Skærm og format kan vi regne med bliver som på forgængerne med 5,8 tommer for S9 og 6,2 tommer for S9+.

Se også: Priser på Samsung Galaxy S8

Bedre kamera

På kamerafronten skulle i hvert fald S9+ få dual kamera med blænde helt ned på F/1.5 – det er rekordlavt for en mobil og sikrer endnu mere lys i dårlige lysforhold end normalt. Det menes også, at videokameraet kan optage video med 1.000 billeder i sekundet – altså med super slow motion.

Ellers forventer de fleste, at der vil være stort fokus på AI, altså kunstig intelligens, der skulle optimere brugeroplevelsen på telefonerne. Det drejer sig blandt andet om, at telefonen med tiden vil regne ud, hvad vi vil bruge den til lige nu baseret på vores vaner og tidligere brug.

Se også: De bedste kameramobiler

 

Smartere batteriforbrug

AI skulle også gerne sikre bedre batteritid, da telefonen kan regne ud, hvilke apps og programmer den kan skrue ned for i forhold til ydeevne, så den ikke spilder unødig kraft på apps og programmer, vi alligevel ikke bruger på bestemte tidspunkter.

Batteriet i Galaxy S9 og S9+ menes i øvrigt at blive på samme niveau som forgængerne med henholdsvis 3.000 mAh og 3.500 mAh.

Se også: Mobiltelefoner med lang batteritid

 

Pris på Galaxy S9 0g S9+

Prisen kan meget vel blive den samme for S9/S9+ som for S8/S8+. Samsung er presset fra alle sider og vi har set Huawei komme med samme pris på Mate 10 Pro som på Mate 9 Pro. Samtidig presser andre producenter som Motorola, Honor, Sony også på og i Asien har Xiaomi og Oppo gode og innovative telefoner til betydeligt lavere priser.

Det bliver med andre ord svært for Samsung at retfærdiggøre en højere pris på S9/S9+ end på S8 0g S8+, så vi kan forvente en pris på godt 6.000 kroner for S9 og cirka 7.000 kroner for S9+. Sammenlign priser på Galaxy S9 og S9+, når de bliver klar til salg i Danmark til marts.

Se også: Nyheder om Samsung Galaxy S9