januarudsalg tilbud på telefoner

De mest populære tilbud på mobiltelefoner – se priser

Danskerne har altid været kendte for at gøre en god handel og det er ikke nødvendigvis de nyeste telefoner, der er de mest eftertragtede – guide til de mest populære tilbud på mobiltelefoner.

De allernyeste produkter er ofte de dyreste, det er helt naturligt. Men det betyder også, at de nyeste produkter ikke nødvendigvis er dem, som folk ender med at købe. De bedste køb kan sagtens være af produkter, der har lidt tid på bagen, da de falder i pris i takt med, at de bliver afløst af nye produkter. Vi guider til de mest populære tilbud på mobiltelefoner lige nu – der er op til 4.000 kroner at spare.

Se også: Sammenlign priser på telefoner

 

De mest populære tilbud på telefoner

#1 iPhone SE

Bedste pris:
Fra cirka 2.300 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på iPhone SE

 

#2 Huawei P10 lite

Bedste pris:
Fra cirka 1.100 kroner. Tilbuddet er med abonnement i en måned.

Se aktuelle priser på Huawei P10 lite

 

#3 Apple iPhone 6S

Bedste pris:
Fra cirka 3.700 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Apple iPhone 6S

 

#4 Huawei Mate 9 Pro

Bedste pris:
Fra cirka 5.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 9 Pro

 

#5 Samsung Galaxy S8

Bedste pris:
Fra cirka 4.550 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S8

 

#6 Apple iPhone 8

Bedste pris:
Fra cirka 5.600 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Apple iPhone 8

 

Gode tilbud på gode telefoner

Selvom danskerne er ude efter et godt tilbud på en mobil, så går vi altså stadig efter telefoner af høj kvalitet. Alle telefoner på listen hver over er virkelig gode telefoner – også selvom de ikke er de nyeste telefoner fra de enkelte producenter.

Men det er fordelen ved mobiltelefoner i dag. Selv to år gamle telefoner er faktisk fremragende på punkter som skærm, kamera, batteri og brugerflade. Det er da sjovt at få den nyeste telefon i hænderne, men skal man være lidt fornuftig og også tænke på økonomien og prisen, så kan man sagtens få en lidt ældre men fremragende telefon til langt under prisen for de nyeste modeller.

Se også: De mest populære tilbud på telefoner

 

De mest populære tilbud på mobiltelefoner, november 2017

Rangeringen af de mest populære tilbud på mobiltelefoner er gennemfør uge 47, 2017.  Rangeringen er er baseret på prissammenligninger på telepristjek.dk, teleprisguide.dk, mobilkunden og pricepusher.dk. De mest populære tilbud på telefoner på listen er fra Apple, Huawei og Samsung.

Den dyreste telefon på listen er iPhone 8 til en pris fra 5.600 kroner, mens den billigste telefon er Huawei P10 Lite til cirka 1.100 kroner. Du kan altså spare 4.600 kroner alt efter hvilket tilbud du vælger blandt de mest populære tilbud på telefoner lige nu.

Se også: Telefoner der har scoret højst i test

 

Min anbefaling

- Til 1.100 kroner er det umuligt at komme uden om Huawei P10 lite. Den har stor flot skærm, god batteritid og godt kamera og fremstår ganske enkelt som et fremragende køb lige nu.

- Steen Jørgensen, mobilekspert.