De fleste mobilabonnementer til børn er alt for ringe

Mobilabonnementer til børn er hos de fleste teleselskaber alt for dyre og dårlige. Se hvilke mobilselskaber du bør undgå og hvilke har de bedste abonnementer til de små.

De fleste mobilabonnementer til børn er alt for ringe

Skal barnet have sin første mobiltelefon, er jagten på et mobilabonnement sikkert lige gået ind. Som du måske har opdaget, har mange teleselskaber i Danmark dedikerede mobilabonnemeter til børn. Hvad du måske ikke har opdaget er, at der er stor forskel på både pris og indhold hos teleselskaberne. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke selskaber du bør undgå samt hvilke der har den laveste pris og det bedste indhold.

Hvilke teleselskaber skal du gå udenom?

Hos alle teleselskaberne er de dedikerede mobilabonnementer til børn de billigste og dem med mindst indhold. På trods af det, er der ganske stor forskel på indholdet hos selskaber. Herunder kan du se et par eksempler.

Hos Telenor koster et mobilabonnement med 5 timers tale og 5 GB data 129 kroner per måned. Med Telenors samlerabat kommer den pris ned på 79 kroner, men det kræver minimum to abonnementer hos selskabet. Til sammenligCBB et mobilabonnement 7 timers tale og 7 GB data til 89 kroner. Her opnår man altså både en billigere pris og et større indhold af data og taletid.

Et andet eksempel er hos Yousee, hvor prisen for et mobilabonnement til børn med 1 times taletid og 3 GB data koster 69 kroner. Smutter vi en tur over til Oister, finder vi et børneabonnement til 59 kroner med 6 timers tale og 6 GB data. Her opnår man altså både en lavere pris og et større indhold af taletid og data.

De teleselskaber du helst bør gå udenom, når du shopper efter et mobilabonnement til børn er de store af slagsen: Yousee, Telmore, Telenor, 3 og Telia. Enten fordi prisen er for høj eller fordi indholdet til prisen er for ringe – eller i værste fald en kombination af begge.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Hvor meget kan der spares?

Hvor meget kan der egentlig spares, hvis man sammenligner de billigste og dyreste mobilabonnementer til børn? Det kigger vi på herunder.

Et års abonnement med Telenors billigste abonnement til børn koster 1.548 kroner – 948 kroner med samlerabat. Hos Yousee er denne samlede pris på 828 kroner. Hos Telia er prisen 948 kroner og hos 3 er den nede på 720 kroner.

Til sammenligning koster et abonnement til børn 708 kroner hos Oister. Ikke nok med at det er billigere, er indholdet i abonnement langt bedre. Hos Yousee får man 1 times tale og 3 GB data, hvor man hos Oister får seks gange så lang taletid og dobbelt så meget data.

Kigger du på mobilabonnement til børn og vil have mest muligt for pengene og den laveste månedlige pris, skal du kigge ind hos CBB og Oister.

Se aktuelle abonnementer hos Oister

Se aktuelle abonnementer hos CBB