De bedste trådløse over-ear høretelefoner til prisen

Gode trådløse hovedtelefoner behøver ikke være dyre. Her er de bedste over-ear høretelefoner til prisen hvor lyd og komfort er i fokus.

De bedste trådløse over-ear høretelefoner til prisen

Det er ikke svært at finde et sæt fremragende over-ear hovedtelefoner, men desværre er de typisk meget dyre. Det bliver sværere, når man skal kombinere god lyd, komfort og smarte funktioner med en lavere pris. Derfor har vi lavet denne guide, hvor du kan se nogle af de bedste trådløse over-ear høretelefoner til prisen.

Du kan vælge et af de nyeste og bedste hovedtelefoner fra Sony, Sennheiser, Apple eller nogle andre producenter og få en brillant oplevelse. Men de er samtidig ekstremt dyre og det er de færreste, der har råd til dem eller har lyst til at bruge så mange penge på hovedtelefoner. Heldigvis er der masser af gode muligheder til lidt billigere penge, hvor man stadig får god lyd, lækker komfort og gode funktioner.  Herunder tager vi et kig på de fem bedste i denne kategori.

Se også: Test af høretelefoner og gadgets

Få meget over-ear høretelefon for pengene

Herunder finder et udvalg af trådløse hovedtelefoner, hvor du får virkelig meget for pengene. Disse er af god kvalitet, har virkelig god lyd og flere har også aktiv støjreduktion. Vi oplever samtidig den aktuelle laveste pris på hver enkelt model.

JBL Club One

JBLs Club One er faktisk mærkets topmodel til over 2.000 kroner. Men lige nu er de faktisk på tilbud og er dermed et virkelig godt køb – nok det bedste hovedtelefon-køb netop nu. Se laveste pris herunder.

Se aktuelle pris på JBL Club One

Sony WH-XB910N

Sony WH-XB910N minder på mange måder om deres dyrere WH-1000XM4. Her er der lækkert design, god lyd og støjreduktion indbygget.

Se aktuelle pris på Sony WH-XB910N

Jabra Elite 85h

Jabras Elite 85h har år på bagen, men er stadig et fremragende sæt hovedtelefoner – og specielt til prisen. Her får man også aktiv støjreduktion.

Se aktuelle pris på Jabra Elite 85h

Skullcandy Crusher EVO

Crusher EVO fra Skullcandy er et overraskende lækkert sæt over-ear høretelefoner, som netop nu er på tilbud.

Se aktuelle pris på Skullcandy Crusher EVO

Sennheiser Momentum 3 Wireless

Sennheiser Momentum 3 Wireless er et af de sæt, der ikke behøver nogen længere introduktion. En ny model er ankommet, hvilket betyder, at denne model er faldet i pris. Køb dem før de udgår.

Se aktuelle pris på Sennheiser Momentum 3 Wireless