De bedste tilbud på mobiler med abonnement

En mobiltelefon med mobilabonnement til billige penge? Vi har samlet de bedste tilbud på udvalgte mobiler med inkluderet mobilabonnement.

De bedste tilbud på mobiler med abonnement

Nogle gange er det billigst at købe en ny mobiltelefon hos et teleselskab, hvor der medfølger et mobilabonnement. Vi har udvalgt fem skarpe tilbud, hvor du kan spare mange penge på din næste mobil og samtidig får et mobilabonnement med.

Det kan være svært at få overblik over markedet for mobiltelefoner, hvor der både er mange mærker og modeller samt udbydere af dem, hvor man kan købe med eller uden abonnement. Sætter man sig ned og leder efter tilbud hos teleselskaberne, kan man finde nogle overraskende lave priser. Men har du ikke tid til den del, er det godt du er landet her. Vi har nemlig samlet fem udvalgte tilbud på mobiler med mobilrabat, hvor der er mange penge at spare. Det er populære mobiler fra Samsung, OnePlus, Xiaomi og Motorola i forskellige prisklasser. Læs med og se hvor meget du kan spare på din næste smartphone.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer

Spar mange penge på din næste mobil

Lad os bare kaste os ud i det. Her er fem populære og gode telefoner, hvor der er store mobilrabatter hos teleselskaberne.

Telmore: Samsung Galaxy S22

Køber man Galaxy S22 uden et abonnement koster den lige nu omkring 6.200 kroner. Teleselskabet Telmore har en lav pris på Galaxy S22, hvor man får 2.403 kroner i mobilrabat. Det betyder, at man giver 4.296 kroner for Galaxy S22. Den samlede mindstepris på 6.090 kroner er inklusiv mobilabonnement med fri tale og fri data, og altså billigere end den laveste pris på Galaxy S22 uden abonnement.

Se aktuelle pris hos Telmore

Yousee: Xiaomi 12 Pro

Hos Yousee kan man få Xiaomis fremragende topmodel til en meget lav pris, hvor man får 4.801 kroner i mobilrabat. Uden abonnement koster en Xiaomi 12 Pro omkring 6.000 kroner. Inklusiv et abonnement med fri tale og 100 GB data giver man en samlet pris på 6.295 kroner hos Yousee – altså kun 295 kroner mere end Xiaomi 12 Pro uden et abonnement.

Se aktuelle pris hos Yousee

CBB: OnePlus 10 Pro

Topmodellen fra OnePlus kan også købes til en lav pris med et mobilabonnement. Uden et abonnement koster en OnePlus 10 Pro lidt over 7.000 kroner. Den bedste pris man hos CBB for telefonen er 5.499 kroner, hvortil man betaler for kun én månedsabonnement med et mindstepris på 5.673 kroner. Her er der altså rigtig mange penge at spare på en OnePlus 10 Pro.

Se aktuelle pris hos CBB

Call Me: Samsung Galaxy S22 Ultra

Den ultimative topmodel fra Samsung er langtfra billig – men fed og god er den. Har du gået og overvejet den, men synes den er for dyr, er nu måske et godt tidspunkt at slå til. Samsung Galaxy S22 Ultra koster fra 8.500 kroner uden et abonnement. Hos Call Me sparer man lige nu 2.200 kroner på S22 Ultra, hvor man giver 7.499 kroner for telefonen. Den samlede mindstepris er på 7.666 kroner, der inkluderer en måneds mobilabonnement med fx fri tale og 30 GB data.

Se aktuelle pris hos Call me

Telenor: Motorola E40

Er det barnets første mobiltelefon eller bare en meget billig mobil du søger, er der et godt tilbud hos Telenor. Her får man Motorola E40, der uden abonnement koster fra 1.200 kroner, til 99 kroner. Mindsteprisen hos Telenor er 1.353 kroner inklusiv 6 måneders mobilabonnement med fri tale og 60 GB data.

Se aktuelle pris hos Telenor

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner