De bedste tilbud på mobilabonnementer

Ekstra EU-data, gavekort, gratis podcast eller store nedslag i prisen: Her tipper vi til de bedste tilbud på mobilabonnementer lige nu.

De bedste tilbud på mobilabonnementer

Det er blevet ret almindeligt at køre med nedsat pris eller ekstra data til mobilabonnementer i en periode hos teleselskaberne. Nogle af tilbuddene er ret ligegyldige, men der er også nogle, hvor man lige regner efter en ekstra gang og kan se, der kan være mange penge at spare. Vi tager pulsen på de bedste tilbud på mobilabonnementer lige nu.

Ekstra EU-data, gavekort, gratis podcast m.m.

Der er kamp om de danske mobilkunder og både gamle og nye metoder tages i brug for at friste kunderne til at skifte teleselskab. Et klassisk eksempel er nedslag i prisen eller ekstra data i en periode. Der er også eksempler på, at man kan få første måned gratis.

Blandt de nyere tiltag er gavekort, der kan bruges i forskellige butikker og gratis podcast i en længere periode. Herunder kan du se nogle af de tilbud, der rent faktisk kan betale sig at slå til på, hvis man gerne vil have lidt ekstra ud af sit mobilabonnement.

DukaTale

Fri tale og 20 GB data (kan bruges frit i EU)
Normalpris: 99 kroner / md
Tilbud: 66 kroner /md hele 2022

Sammenlign aktuelle tilbud hos DukaTale

Oister
Fri tale og 30 GB data
Pris: 89 kroner
Tilbud: Første måned er gratis + man kan bruge al data i EU til 31. august + man kan få 6 måneder gratis abonnement til podcasttjenesten Podimo gennem den gratis Oister+ fordelsklub. Podimo koster normalt 59 kroner / md.

Sammenlign aktuelle tilbud hos Oister

Eesy
Fri tale og 30 GB data (15 GB kan bruges frit i EU)
Pris: 109 kroner / md
Tilbud: Første måned er gratis + man får et gavekort på 500 kroner, hvis man bestiller senest 10. juli. Tilbuddet gælder ved bestilling af alle abonnementer hos Eesy.

Sammenlign aktuelle tilbud hos Eesy

CBB
Fri tale og 30 GB data (kan bruges frit i EU)
Pris: 109 kroner / md
Tilbud: Al data kan bruges i EU til 31. august. Normalt kan man bruge 12 GB data / md

Sammenlign aktuelle tilbud hos CBB

Greentel
Fri tale og 30 GB data
Pris: 89 kroner / md
Tilbud: Tidligere inkluderede abonnementet 20 GB data. 30 GB data gælder altid

Sammenlign aktuelle tilbud hos Greentel

Tilbud hos de store teleselskaber

Det er også eksempler på tilbud hos de store teleselskaber – YouSee, Telenor, Telia og 3, men her er priserne på abonnementerne generelt så høje, at vi grundlæggende mener, at der ikke er tale om gode tilbud.

Se også: Priser på anbefalede mobilabonnementer