samsung galaxy s9 plus 256 gb

De bedste priser på de bedste Samsung Galaxy mobiler

Samsung er stadig verdens største mobilproducent og det takket være en række virkelig gode mobiltelefoner. Guide til de bedste Samsung Galaxy mobiler og de bedste priser med og uden abonnement.

Den sydkoreanske mobilproducent Samsung bliver presset af kinesiske Huawei, men de formår stadig at holde afstand og det gør de takket være en række gode mobiltelefoner – de bedste Samsung mobiler er blandt de allerbedste på markedet generelt.  Selvom priserne kan være lidt højre i starten, når de kommer på markedet, så falder prisen på selskabets mobiltelefoner relativt hurtigt og de bliver hurtigt til nogle af de allerbedste mobilkøb på markedet.

Vi guider her til de bedste Samsung Galaxy mobiler lige nu.

Se også: Bedste tilbud og priser på Samsung mobiler

 

Bedste Samsung Galaxy mobiler – se priser

Samsung Galaxy Note 9 – bedste pris

Karakter: 88/100

Samsung Galaxy Note 9 er heldigvis faldet godt i pris siden lanceringen, hvor den havde en pris på 7.749 kroner – i dag står den i cirka 5.850 kroner og er pludselig et godt køb. Flot design, skærm på 6,2 tommer med 2K-opløsning, godt dual kamera og god batteritid + god antenne.

 

Samsung Galaxy S9 Plus – bedste pris

Karakter: 87/100

S9 Plus har mange ting, der taler for at den er bedst blandt selskabets mange telefoner. Et flot design, en stor skærm på 6,2 tommer, et super godt dual kamera, hurtig brugerflade og god batteritid samt god antenne. Og det krydret med en pris, der er faldet betragtligt de seneste måneder fra 7.000 kroner til 5.000 kroner.

 

Samsung Galaxy S9 – bedste pris

Karakter: 83/100

S9 mangler dual kamera har lidt mindre skærm, men matcher ellers stort set S9+ på alle andre punkter og har flot og meget praktisk design, en stor skærm på 5,8 tommer, et godt kamera, hurtig brugerflade og fin batteritid samt god antenne.

 

Samsung Galaxy Note 8 – bedste pris

Karakter: 82/100

Samsung Galaxy Note 8 er heldigvis faldet godt i pris siden lanceringen, hvor den havde en pris på 7.749 kroner – i dag står den i cirka 5.850 kroner og er pludselig et godt køb. Flot design, skærm på 6,2 tommer med 2K-opløsning, godt dual kamera og god batteritid plus en god antenne.

 

 

Samsung Galaxy S8 – bedste pris

 

Karakter: 80/100

 

S8 har godt design, et fint kamera og hurtig brugerfladen. Antennekvaliteten er blandt de bedste, hvilket giver god lyd og forbindelse til nettet og det smitter også af på e fornuftig batteritid til trods for, at batterikapaciteteten ikke er stor. Skærmen er 5,8 tommer stor med 2K-opløsning.

 

 

 

 

Den bedste Samsung-mobil, jeg kan anbefale

- Samsung Galaxy S9 Plus står for mig som den bedste mobil fra Samsung lige nu, når man samtidig kigger på prisen. Det er en fremragende mobil med super godt kamera, en af de bedste skærme, hurtig brugerflade, god antenne og fin batteritid og kameraet tager fremragende billeder,

- Steen Jørgensen, mobilekspert.

Se også: Sammenlign priser på Samsung mobiler