motorola moto g6 plus

De bedste Motorola mobiler – se sammenligning og priser

Motorola kom godt ind på dt danske marked i i 2017 med en række interessante mobiltelefoner og de har fulgt godt op i 2018 med nogle interessante lanceringer. Men hvilken Motorola mobil er bedst lige nu? Guide til de bedste Motorola mobiler.

Motorola kom med rigtig mange mobiltelefoner i 2017, men skruede lidt ned for blusset i 2018, i hvert fald i Danmark – til gengæld er de kommet med nogle lidt mere langtidsholdebare og interessante telefoner. Nu mangler vi bare, at Motorola kommer ind hos de danske teleselskaber.

Vi guider her til de bedste Motorola mobiler lige nu samt deres bedste pris.

 

De bedste Motorola mobiler

#1 Motorola Moto G6 Plus

Skærm på 5,9 tommer med fuld HD opløsning. 18:9 design, flot design og gode materialer, brugervenlig og hurtig brugerflade, godt kamera og god lyd til musik med høretelefoner. Kommer med Android 8.0, men kan opgraderes til Android 9.

Pris:
Fra cirka 2.300 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Moto G6 Plus uden abonnement

 

 

#2 Motorola Moto Z2 Force
Skærm på 5,5 tommer med 2K-opløsning. Almindeligt mobildesign, men med mulighed for at tilføje særlige moduler, for eksempel en højtaler, et kamera, en projektor og andet. Hurtig brugerflade, godt kamera og stænkafvisende. Kommer med Android 7.0, men kan opgraderes til Android 8.

Pris:
Fra cirka 5.500 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Moto Z2 Force uden abonnement

 

#3 Motorola Moto Z Play
Skærm på 5,2 tommer med fuld HD opløsning og stænktæt. Kraftfuldt batteri og fin batteritid. Næsten ren Android brugerflade. Kan opgraderes til Android 8.0 – kommer med Android 7 fra start.

Pris:
Fra cirka 3.500 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Z Play uden abonnement 

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobiler fra Motorola

 

De bedste Motorola mobiler, november 2018

Guiden til de bedste Motorola mobiler er fra november 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk. Guiden indeholder telefonerne Z2 Force, Z Play og Moto G6 Plus.

Se også: Prissammenligninger på Motorola mobiler

 

Skriv et svar