De bedste mobilabonnementer til børn

Hvilket mobilabonnement til børn skal du vælge? Vi har samlet alle de bedste børnevenlige mobilabonnementer fra de fleste teleselskaber i Danmark. Se de alle priser her.

De bedste mobilabonnementer til børn

Børn lærer i dag i en meget tidlig alder at bruge apps som YouTube og Ramasjang og spil som Fortnite og Roblox. Nogle af disse, særligt de apps der streamer indhold, kan bruge en del data. Derfor er det også vigtigt som forælder at vælge et mobilabonnement, der passer til barnets forbrug. Efterhånden som børn bliver ældre, skal du nemlig regne med, at deres mobilforbrug og dermed også deres forbrug af tale og data stiger.

Flere teleselskaber tilbyder derfor et eller flere børneabonnementer, som er skræddersyet til børns forbrug. Dertil er der også indført en række tiltag, som gør det nemmere for forældrene at administrere abonnementerne og gøre det sikkert for børnene at bruge abonnementerne. Der er for eksempel ofte spærret for indholdstakserede SMS’er, som kan gøre mobilregningen dyr.

Priser på børnevenlige mobilabonnementer

Nedenfor kan du se de bedste børnevenlige mobilabonnementer, som teleselskaberne tilbyder.

OiSTER

OiSTER, som bruger 3’s mobilnet, har to forskellige mobilabonnementer til børn. Abonnementerne kan kun administreres af forældrene, der gives besked om barnets mobilforbrug, man kan ringe gratis fra OiSTER til OiSTER, man kan holde styr på forbruget med saldokontrol, og indholdstakserede SMS’er, servicenumre og udlandstelefoni kan spærres, ligesom barnet kan have hemmeligt nummer.

 • 3 timers tale og 10 GB data (heraf 3 GB i EU)
  Pris: 59 kroner per måned
  OiSTER anbefaler dette abonnement til børn under 10 år
 • 3 timers tale og 15 GB data (heraf 6 GB i EU)
  Pris: 69 kroner per måned
  OiSTER anbefaler dette abonnement til børn under 12 år

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

CBB Mobil

CBB Mobil, der er Telenors lavprisselskab, og som derfor også bruger Telenors mobilnet, har et enkelt mobilabonnement til børn. I dette abonnement får man spærring for opkald til 90-numre (betalingsnumre), spærring for køb via sms, loft på dataforbrug, fri SMS og MMS, fri tale til andre CBB-abonnementer, mulighed for at følge forbruget på Mit CBB og overblik over alle numre med CBB Gruppe.

CBB Mobils børneabonnement indeholder:

 • 7 timers tale, 7 GB data og fri SMS/MMS
  Pris: 89 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil

Telenor

Telenor, som bruger sit eget mobilnet, har tre abonnementer målrettet både børn og unge. De kommer alle med Telenors NetSikker-løsning, som giver hjælp, hvis man bliver snydt i en webshop eller udsat for digitale krænkelser.

Telenors abonnementer til børn er spærret for brug af data i udlandet, køb af ekstra data og brug i internationale farvande. Derudover kan der fravælges spærring for SMS-betaling af fysiske varer via SMS og indholdstakserede SMS’er, og det er muligt at bruge forbrugskontrol og udeladt nummer.

 • 5 timers tale (fri tale til Telenor-kunder), 5 GB data i 55 lande og fri SMS/MMS
  Pris: 119 kroner per måned (129 kroner efter 4. maj 2022)
  Kun for børn og unge mellem 5 og 12 år
 • Fri tale, 60 GB data (20 GB i 55 lande), 5G og fri SMS/MMS
  Pris: 149 kroner per måned (159 kroner efter 4. maj 2022)
  Kun for børn og unge mellem 5 og 23 år
 • Fri tale, fri data (23 GB i 55 lande), 5G og fri SMS/MMS
  Pris: 209 kroner per måned
  Kun for børn og unge mellem 5 og 23 år

Se aktuelle priser og tilbud hos Telenor

YouSee

YouSee, der er ejet af TDC-koncernen, har et enkelt abonnement til børn, som er rettet mod de helt nye mobilbrugere med et begrænset forbrug. Med abonnementet kan man indstille Saldomax og vælge udeladt nummer, og man kan spærre for indholdstakserede SMS- og SMS-betaling af fysiske varer. Der kan også spærres for roaming, og det er automatisk spærret for brug af data via satellitforbindelse på eksempelvis færger.

 • 1 times tale, 3 GB data i 36 lande og fri SMS/MMS
  Pris: 69 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos YouSee

Call me

Call me, som er Telias lavprisselskab, og som bruger Telias mobilnet, har et enkelt abonnement til børn. I dette abonnement er der blokeret for forbrug i udlandet, opkald til udlandet, indholdstakserede beskeder og betalingstjenester samt opkald til 90-numre.

Børneabonnement består af:

 • 5 timers tale, 5 GB data og fri SMS/MMS
  Pris: 79 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos Call me

Greentel

Teleselskabet Greentel, som bruger Telias mobilnet, har hele otte forskellige mobilabonnementer til børn. I alle abonnementer er der spærret for ekstra forbrug af data, når pakken er opbrugt, indholdstakseret SMS’er, opkald til 90-numre og opkald til udlandet. Derudover er der gratis op- og nedgradering af abonnement, mulighed for blokering af data, mulighed for hemmeligt nummer, ingen binding og fri tale til andre Greentel-numre.

Greentel har følgende børneabonnementer:

 • 2 timers tale, 2 GB data (heraf 2 GB i EU) og fri SMS/MMS
  Pris: 48 kroner per måned
 • 3 timers tale, 3 GB data (heraf 3 GB i EU) og fri SMS/MMS
  Pris: 49 kroner per måned
 • 2 timers tale, 10 GB data (heraf 6 GB i EU) og fri SMS/MMS
  Pris: 65 kroner per måned
 • 5 timers tale, 5 GB data (heraf 5 GB i EU) og fri SMS/MMS
  Pris: 69 kroner per måned
 • 2 timers tale, 20 GB data (heraf 7 GB i EU) og fri SMS/MMS
  Pris: 79 kroner per måned
 • 10 timers tale, 10 GB data (heraf 7 GB i EU) og fri SMS/MMS
  Pris: 79 kroner per måned
 • Fri tale, 20 GB data (heraf 8 GB i EU) og fri SMS/MMS
  Pris: 89 kroner per måned
 • Fri tale, 40 GB data (heraf 9 GB i EU) og fri SMS/MMS
  Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos Greentel

Teleselskabet 3

Teleselskabet 3, som bruger sit eget mobilnet, har ikke et abonnement målrettet direkte til børn. Teleselskabet har dog en løsning, hvor man kan tilføje en ekstra bruger til et eksisterende 3-abonnement, som får sit eget telefonnummer. Den ekstra bruger får fri tale og bruger af samme mængde data, som er til rådighed i det andet abonnement.

3 sælger dog også et almindeligt mobilabonnement, som er billigere end den løsning. De kan begge ses herunder:

 • Ekstra bruger med fri tale, deling af data med en anden person (op til 25 GB i 73 lande), 5G og fri SMS/MMS
  Pris: 100 kroner per måned
 • 3 timers tale, 3 GB data og fri SMS/MMS
  Pris: 60 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos 3

dukaTALE

dukaTALE, som bruger Telenors mobilnet, har et enkelt mobilabonnement til børn. Med abonnementet er det muligt at få udeladt nummer, og man kan gratis skifte til et andet abonnement eller tilbage til dette igen. Abonnementet til børn indeholder følgende:

 • 5 timers tale i og til hele EU, Norge, Færøerne og Island og 5 GB data (dertil 5 GB data i EU)
  Pris: 59 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos dukaTALE

Telia

Telia, som bruger sit eget mobilnet, tilbyder et enkelt mobilabonnement til børn. Der er mulighed for forbrugskontrol, spærring for SMS-afstemninger og indholdstakserede tjenester, udeladt nummer og fri tale til Telia-kunder. Telias abonnement til børn indeholder følgende:

 • 3 timers tale og 3 GB data (heraf 3 GB i EU) og fri SMS/MMS
  Pris: 79 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos Telia

Telmore

Telmore, der er ejet af TDC-koncernen, og som bruger TDC NET, har også et enkelt mobilabonnement til børn. Der er mulighed for forbrugskontrol af abonnementet, som inkluderer:

1 times tale, 2 GB data (6 GB i EU) og fri SMS/MMS
Pris: 59 kroner per måned

Se aktuelle tilbud og priser hos Telmore

Hvilket abonnement til børn skal jeg vælge?

For at vide, hvilket abonnement der passer til dit barn, bør du få en idé om barnets forbrug. Har barnet allerede et mobilabonnement, kan du undersøge forbruget i selvbetjeningen hos det nuværende teleselskab. Kig gerne på forbruget i flere måneder for at få et mere retvisende billede af, hvordan forbruget ligger på en gennemsnitlig måned.

Hvis du skal købe mobilabonnement til et barn for første gang, er det svært at vide, hvor meget barnet forbruger. Du kan dog i stedet estimere dig frem til det, hvis du har en fornemmelse af, hvor mange timers YouTube barnet kunne finde på at se i løbet af en typisk måned.

OiSTER har for eksempel som tommelfingerregel, at 30 minutters YouTube-streaming om dagen forbruger 6 GB data på en måned, mens 30 minutters online spil forbruger 100 MB per dag og 30 minutters musikafspilning via Spotify bruger 1 GB data om måneden. Ud fra disse oplysninger kan du forsøge at regne dig frem til, om det er nok med et lille mobilabonnement til børn, eller om du skal købe et almindeligt abonnement med mere data til barnet.

Du kan læse mange flere gode tips til, hvordan du vælger det rette mobilabonnement til en god pris i denne guide.

Læs også: Guide til valg af et billligt mobilabonnement