De bedste iPads – guide og priser

Har man en iPhone, giver det ikke rigtig mening at købe en Android-tablet - det er naturligvis en iPad, du skal gå efter - guide og priser på de bedste iPads.

De bedste iPads – guide og priser

Hvis du har en iPhone og særligt hvis du har købt apps til din iPhone, så giver det mest mening også at bruge en iPad, hvis man har behov for sådan en fremfor en Android-tablet. Så kan du nemlig hente de købte apps og spil ned til begge enheder uden at skulle betale to gange. Guide til de bedste iPads lige nu.

Apple har en række forskellige iPads på markedet fra 7,9 tommer til 12,9 tommer og prislejet spænder meget vidt. De dyreste iPads giver ikke rigtig mening for de fleste at kaste penge efter, med mindre man har behov for en til arbejde, hvor man har behov for en meget kraftfuld iPad, som man samtidig kan arbejde meget præcist på, for eksempel med en Apple Pencil.

Vi guider her til de bedste iPads til lige til almindelig brug for private.

Se også: Find bedste priser på iPad

 

Bedste iPad

iPad mini 4 – Bedste lille iPad

iPad mini 4 er en fin lille tablet med skærm på 7,9 tommer og høj opløsning + flotte farver. Det er en handy og praktisk lille sag. Brugerfladen er hurtig og kraftfuld med tanke på størrelsen. Den kører med iOS 11 lige nu og kan opgraderes til iOS 12 til efteråret og formentlig uden problemer til og med iOS 14.

Batteriet er ikke så kraftfuldt, men man får alligevel til 8-9 timers effektiv brug af tabletten. Kan købes med og uden 4G.

Pris på iPad mini 4: Fra 3.200 kroner.

Sammenlign priser på iPad mini 4

 

Ny iPad  (2018) – bedste standard 

Ny iPad (2018) kom i foråret i år og udmærker sig først og fremmest ved at være god til prisen. Skærmen er 9,7 tommer stor med fin opløsning, skarphed og gode farver. Brugerfladen er iOS 11 og den kan opgraderes til mindst iOS 14.

Brugerfladen er hurtig og let at bruge, særligt hvis man kender iOS i forvejen. Batteriet rækker til cirka 10 timers brug. Den vejer 469 gram og er let at tage med i en taske. Kan købes med og uden 4G.

Pris på Ny iPad (2018): Fra 2.700 kroner.

Sammenlign priser på Ny iPad (2018)

 

iPad Pro 10.5 – Bedste store

iPad Pro 10.5 fra 2017 har skærm på 10,5 tommer og vejer 469 gram. Med et coverstand kan den sagtens bruges til at se film og tv-serier på – skærmen er stor og rigtig flot. Højtalerne er fremragende med god fyldig og klar lyd. Brugerfladen er lynhurtig og den kører med iOS 11 lige nu, men kan opgraderes til iOS 12 formentlig uden problemer ti i hvert fald iOS 14. Batteritiden er fin.

En ulempe er, at man betaler ret meget for den store skærm og har man planer om at bruge den som bærbar computer til arbejde, bliver man nok skuffet. iOS fungerer ikke særlig godt til arbejde. Kan købes med og uden 4G.

Pris på iPad Pro 10.5: Fra 5.300 kroner.

Sammenlign priser på iPad Pro 10.5

 

Guide til de bedste iPads, juli 2018

Guiden til de bedste iPads fra Apple er fra juli 2018. Guiden er baseret på test på mobil.nu og de udvalgte tablets er rangeret i forhold til pris. I guiden finder vi iPad Mini 4, Ny iPad (2018) og iPad Pro 10,5. Den billigste har en pris på 2.700 kroner, mens den dyreste har en pris fra 5.300 kroner, altså en prisforskel på 2.500 kroner.

Se også: Prissammenligninger af iPads