De bedste in-ear-høretelefoner til prisen

Hvilke in-ear-høretelefoner er de bedste til prisen? Vi udvælger de fem bedste TWS-høretelefoner på markedet fra blandt andet Jabra, Samsung og OnePlus.

De bedste in-ear-høretelefoner til prisen

Det små in-ear-høretelefoner er geniale, når man skal på farten og ikke kan slæbe de store over-ear-høretelefoner med. Men der er stor forskel på kvaliteten og prisen på dem. I denne artikel guider har vi fundet de fem bedste in-ear-høretelefoner til prisen.

Man kan vælge de helt billige trådløse hovedtelefoner, de dyre topmodeller eller dem midtimellem. Dem vi i denne artikel skal kigge nærmere på, er dem midtimellem. De høretelefoner med en overkommelig pris, som henter masser af funktioner og hardware fra de dyrere modeller. Det er nemlig i disse høretelefoner, at man får mest for pengene. Og dem er der en hel del af, men der er nogle enkelte modeller af disse in-ear-høretelefoner, hvor man får mest for pengene.

Se også: De bedste over-ear-høretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC)

De 5 bedste in-ear til prisen

Jabra Elite 75t

Jabras Elite 75t er et fremragende sæt in-ear, hvor man får virkelig meget for pengene. Her får man rigtig god komfort, god lyd, aktiv støjreduktion og en lang batteritid. De var tidligere en hel del dyrere, men nu nu faldet til en meget fristende pris. Jabra Elite 75t får vores varmeste anbefalinger og kan nu finde til en pris fra 680 kroner.

Se aktuelle pris på Jabra Elite 75t

Samsung Galaxy Buds Pro

Samsung Galaxy Buds Pro byder på virkelig god lydkvalitet – faktisk noget af det bedste på markedet i denne kategori. De er små, solidt byggede og nydelige at se på. Fra at koste over 1.000 kroner er Samsung Galaxy Buds Pro nu nede i en pris fra 844 kroner.

Se aktuelle pris på Samsung Galaxy Buds Pro

OnePlus Buds Z2

Buds Z2 er nyeste in-ear sæt fra OnePlus, der er bedst kendt for deres smartphones. Men OnePlus kan bestemt også lave gode hovedtelefoner – og specielt til prisen. Buds Z2 minder meget om de dyrere Buds Pro, men kommer med kompromisser, såsom ingen ANC. OnePlus Buds Z2 har en pris nu fra 637 kroner.

Se aktuelle pris på OnePlus Buds Z2

Jabra Elite 3

Elite 3 er Jabras nyeste bud på et sæt budgetvenlige in-ear-høretelefoner – og her får man også meget for pengene. Nok det mest komfortable sæt på markedet, med en rigtig fin lyd. En anelse billigere end Jabra Elite 75t, men med enkelte kompromisser.

Se aktuelle pris på Jabra Elite 3

Sony WF-1000XM3

Godt nok er dette ikke nyeste in-ear headset fra Sony, men på grund af et stort prisfald, kan WF-1000XM3 varmt anbefales. Det er tidligere topmodel fra Sony og man får her fantastisk lydkvalitet og en lang batteritid. Til gengæld fylder de en del mere i øret. Sony WF-1000XM3 koster fra 864 kroner.

Se aktuelle pris på Sony WF-1000XM3

Hvilke skal du vælge?

Det er svært at vælge mellem disse fem fremragende sæt in-ear-høretelefoner, hvor alle er blandt de bedste til prisen. De handler nemlig også meget om, hvordan de passer i dine ører og hvad du synes om lyden i dem. Er der mulighed for at prøve dem inden køb, ambefaler vi meget dette.

Se også: Test af høretelefoner