De bedste fitness trackere til træning, aktivitet og et sundt liv – se priser

Der findes et hav af fitness trackere, der alle har noget forskelligt at byde på. Her er 5 af de bedste træningsenheder samt prisoversigt.

De bedste fitness trackere til træning, aktivitet og et sundt liv – se priser

Fitness trackere hjælper med at få overblik over, den motion man får dyrket. Her er der tale om både selve aktiviteten, men også hvordan pulsen reagerer i løbet af dag under motion og i hvile. 

De 5 bedste fitness trackere

#1 Fitbit Charge 4

fitbit charge 4 pris

Pris: omkring 800 kroner

Den seneste lancering fra Fitbit har gode ting at byde på. Med en batteritid på syv dage og alle de fornødne funktioner er den svær at komme udenom.

#2 Xiaomi Mi Band 5

xiaomi mi band 5 pris

Pris: omkring 250 kroner

En fix lille sag fra Xiaomi, der har en enormt lav pris. Det er på trods af, at den har mange af de funktioner, man finder på andre fitness trackere.

#3 Garmin Vivosmart 4

garmin vivosmart 4 pris

Pris: omkring 750 kroner

Garmin er kendt som et af de mest prominente mærker, når det kommer til fitness trackere – denne er en minimalistisk en af slagsen fra Garmin. Vivosmart 4 er ikke udstyret med GPS, men har ellers de andre funktioner, man har brug. Samt Garmins brugerflade.

#4 Garmin Vivoactive 4

garmin vivoactive 4

Pris: omkring 2.100 kroner

En størrelse, der minder mere om et klassisk ur. Den er udstyret med et hav af funktioner, der går ud over, hvad man ellers får på andre fitness trackere. Hvis du er meget ambitiøs med din træning, og den tracking, så tag et kig på denne.

#5 Fitbit Versa 3

fitbit versa 3 pris fitness

Pris: omkring 1.500 kroner

Igen en tracker fra Fitbit. Denne gang med en større skærm, der er god, hvis man gerne vil navigere rundt på uret under træning. Derudover har den de samme gode funktioner, som man kender fra Fitbit.

Se også: Test af fitness trackere

Skal du vælge en fitness tracker?

Der findes noget til enhver smag, når det kommer til fitness trackere. Størrelse, pris og funktioner varierer meget. Vi har samlet fem af slagen her, der vil give en god oplevelse til træning. 

En fitness tracker er naturligvis beregnet til træning. Det betyder, at smartwatch funktioner kommer i anden række. Hvis man er ude efter flere funktioner til apps og lignende, skal man derfor gå efter et smartwatch. Generelt har disse trackere også den fordel, at de netop måler bevægelse mere nøjagtigt med et design og brugerflade, der er lavet til formålet. Til sidst er batterilevetiden generelt også meget længere på en fitness tracker end på et smartwatch med alverdens funktioner. 

En fitness tracker er ligeledes god, hvis man blot er ude efter at holde styr på, om man når de 10.000 skridt om dagen, man har sat mål efter. Altså er det ikke kun de seriøse fitnessfolk, der kan have gavn af disse produkter.

Se også: Sammenlign priser og tilbud fitness trackere

Efterfølgende nyt om temaet

Her følger vi op med den seneste udvikling i sagen. Patricio Juarez fulgte op på sagen. 5/2/2021 publicerede redaktionen sagen om Fossil Gen 5: De bedste aktuelle priser – Historien kan læses her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..