De bedste dyre mobilabonnementer med flest fordele

Hvorfor vælge det dyre teleskab fremfor lavprisselskabet? Se de bedste fordele, som differentierer de dyre mobilabonnementer fra de billige.

De bedste dyre mobilabonnementer med flest fordele

Er der overhovedet nogen grund til at vælge et af de store teleselskaber, med deres hundedyre mobilabonnementer, fremfor lavprisselskaberne? Faktisk tilbyder nogle af de dyre teleselskaber tjenester, som for nogle forbrugere gør dem til et bedre valg. Vi tager et kig på de generelle fordele ved det store teleselskab, og guider til de bedste dyre mobilabonnementer med flest fordele.

Lavprisselskab eller ej?

Skal du vælge det billige lavprisselskab eller de store dyrere teleselskab? Hvor lavprisselskaberne har fokus på prisen, har de større teleselskaber fokus rettet mod fordele og tjenester, som skal gøre dem til et mere fordelagtigt valg. Desværre kan det for forbrugerne være svært at gennemskue disse tilbud og fordele, hvor det er noget mere håndgribeligt at sammenligne priser – og der vinder lavprisselskaberne. Dog er der faktisk mange teleselskaber, der på trods af dyrere priser, tilbyder nogle gode fordele.

Generelt kan man sige om de dyre teleselskaber, at man kan forvente bedre kundeservice. Det er nemlig noget lavprisselskaberne sparer på, for at kunne opnå de billigere priser. En anden ting, som også har betydning for kundeservicen, er at de har fysiske butikker, hvor kunderne kan få hjælp. Der bliver også tilbudt samlerabatter, bedre roaming og andre fordele. Herunder har vi samlet nogle af de bedste fordele, som de dyre teleselskaber tilføjer mobilabonnementer.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer

Bedste dyre mobilabonnementer

#1 Telmore

Hos Telmore finder man de mere almindelige mobilabonnementer og deres Play-abonnementer, hvor sidstnævnt er de klart mest interessante. Med Play-abonnementer får man streamingtjenester med, fx Netflix, ViaPlay, TV2 Play, Telmore Musik, HBO Max, Paramount+ og lydbogsappen Chapter. Telmore Play starter ved 159 kroner per måned, hvor der er én tjeneste med og slutter ved 429 kroner per måned for syv tjenester, fri tale og fri data. Regner man prisen for den inkluderede pakke ud, er der penge at spare. Streamer du meget, er Telmore Play værd at kigge nærmere på.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#2 3

Også 3 tilbyder en række billigere mobilabonnementer og dyrere med fordele – igen er de dyre de interessante. Hos tre får man nemlig 3likehome og 3deling. 3likehome er genialt til dig der rejser meget, hvor man kan bruge mobilen i 72 lande, uden det koster ekstra. Med 3deling kan man dele indholdet af et mobilabonnement med familiemedlemmer og på den måde spare penge.

Se aktuelle tilbud hos 3

#3 Telenor

Telenors mobilabonnementer tilbyder forskellige fordele, som gør dem til nogle af de bedste dyre mobilabonnementer. Her får man fx roaming i 55 lande, en skærmskift af en smartphone (hvis man køber abonnement og mobil sammen) samt deres Netsikker. NetSikker skal sikre hjælp, hvis man skulle blive udsat for digitale krænkelser på internettet. Fx digital mobning, falske profiler eller uønsket deling af private billeder.

Se aktuelle tilbud hos Telenor 

#4 Yousee

Også Yousee tilbyder fordele i deres dyre mobilabonnementer, som er værd at tage et kig på. Her er det fx roaming i 48 lande, 5G, 2 timers tale og 20 SMS’er til 54 andre lande, når du er i Danmark. Derudover får man Yousee Musik med samt et eSIM-abonnement til Apple Watch, så uret kan være online uden at være i nærheden af mobilen.

Se aktulle tilbud fra Yousee

Det bedste valg for dig?

Skal du vælge det billigste mobilabonnement eller det dyrere med forskellige fordele? Det kommer an på netop dit behov. Har du brug for ekstra roaming, streamingtjenester, smart wear-abonnement eller at kunne ringe billigt til udlandet, er der god grund til at kigge nærmere på ovenstående. Har du ikke brug for nogle af disse fordele, er det bedste valg et mobilabonnement hos et lavprisselskab.

Se også: Tips og guide til mobilabonnementer