De bedste Black Week-tilbud på mobilabonnementer

Vi nærmer os Black Friday og der er derfor allerede nu fristende tilbud at finde. Se de bedste Black Week tilbud på mobilabonnementer her.

De bedste Black Week-tilbud på mobilabonnementer

Der er kun en uge til den store Black Friday-fest skydes i gang og allerede nu kan man finde de første gode tilbud. Vi har fundet de bedste Black Week tilbud på mobilabonnementer.

Hvis du som mig ikke vidste det, så kommer der før Black Friday åbenbart Black Week. Black Week er en hel uge med tilbud på ting og sager, som ender i den store tilbudsfest på fredag, den 26. november, nemlig Black Friday. Blandt Black Week tilbudene finder man også billigere priser på mobilabonnementer. Nogle er gode og nogle er knap så gode. Vi har her fundet de bedste tilbud på Black Friday-mobilabonnementer.

Se også: De mest foretrukne mobilabonnementer

Bedste Black Week tilbud på mobilabonnementer

Indtil videre har tre teleselskaber sparket gang i deres Black Week-tilbud. Det er Oister, Eesy og Telia, hvor kun to af dem må siges at have tilbud der giver mening. Herunder gennemgår vi deres tilbud.

Oister

Oister har de bedste tilbud op til Black Friday. Det første mobilabonnement har fri tale og 25 GB data til 79 kroner per måned. Det næste har fri tale og data inklusiv gratis Apple AirPods. Der er også halv pris på fri tale og 100 GB data til 49 kroner i tre måneder.

Se aktuelle tilbud på Oister

eesy

eesy har også Black Week-tilbud – et ganske simpelt et af slagsen. Hos eesy er der nemlig halv pris på deres mobilabonnementer i tre måneder. Det gælder fri tale og 30 GB data til 49 kroner (normalpris 99 kroner), fri tale og 60 GB data til 59 kroner (normalpris 119 kroner) og fri tale og data til 89 kroner (normalpris 179 kroner).

Se aktuelle tilbud hos eesy

duka

duka har netop lanceret deres Black Week-tilbud, hvor de til formålet har oprettet et helt nyt dukaTale-mobilabonnement. Her får man fri tale samt 10 GB data (også 10 GB til EU) til 79 kroner.

Se aktuelle tilbud hos duka

Telia

Telia har også Black Week-tilbud, som man kan håbe bliver bedre på Black Friday. Her finder man tilbuddet med fri tale, 40 GB data og standard Netflix-abonnement til 219 kroner per måned. Det er måske et tilbud hos Telia, men det er altså ikke en god pris. Et Netflix standard-abonnement koster 79 kroner per måned og et mobilabonnement med fri tale og 40 GB data fra omkring 99 kroner per måned, hvilket giver en typisk samlet pris på 178 kroner per måned.

Det var de tre bedste Black Week-tilbud netop nu. Der kan komme nye tilbud i løbet af næste uge og ikke mindst på fredag, hvor Black Friday skydes i gang.

Tjek tilbuddet ordentligt

Med Black Week og Black Friday kommer der både gode og knap så gode tilbud. Der er mange måder at få priser og tilbud til at se gode ud, og det kræver at man som forbruger er ekstra opmærksom. Har du fundet et godt tilbud på et stykke elektronik, et mobilabonnement eller noget andet, skal du huske at dobbelttjekke, at det rent faktisk er et godt tilbud.

Se også: Tips til billigere mobilabonnementer