moto x4 pris

De bedste billige vandtætte mobiltelefoner – se priser

Ønsker man at få fingre i en vandtæt mobiltelefon, så kan man ikke nøjes med at punge ud med nogle hundrede kroner, men man behøver heller ikke at skulle slippe 5-6.000 kroner. Guide til de bedste billige vandtætte smartphones.

Vandtætte smartphones er blevet ret almindelige, men der findes stadig topmodeller, der ikke er certificeret til at være vandtætte og bevæger vi os ned af prisstigen, så bliver der hurtigt langt mellem de vandtætte telefoner. Ekstremt billigt bliver det sjældent, hvis du vil have fat i en billig vandtæt smartphone, men det er muligt at komme ned i 1.500 kroner og for godt 2.00 kroner kan man få en rigtig god mobil samtidig med, at den er vandtæt.

Vi guider her til de bedste billige vandtætte mobiltelefoner.

Se også: Priser på de bedste mobiltelefoner

 

Bedste billige vandtætte telefoner

 

#1 Motorola X4

Kommentar: IP68 certificeret, vandafvisende ned til 1,5 meter i 30 minutter. Har god simpel brugerflade, godt dual kamera, fin batteritid og stor skærm på 5,2 tommer i med fuld HD-opløsning.

Bedste pris:
Fra cirka 2.200 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Moto X4

 

 

#2 Sony Xperia Z5

Kommentar: IP68 certificeret, vandafvisende ned til 1,5 meter i 30 minutter. Skærm på 5,2 tommer med hurtig brugerflade, godt kamera på 23 megapixel og udmærket batteritid.

Bedste pris:
Fra cirka 2.250 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia Z5

 

 

#3 Samsung Galaxy A3

Kommentar: IP68 certificeret, vandafvisende ned til 1,5 meter i 30 minutter. Skærm på 4,7 tommer med HD-opløsning, fornuftig brugerflade og kamera med lavt blændetal.

Bedste pris:
Fra cirka 1.700 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy A3

 

#4 Samsung Galaxy S5 Neo

Kommentar: IP67 certificeret, vandafvisende ned til 1 meter i 30 minutter. Skærm på 5,1 tommer med fuld HD, okay hurtig brugerflade, og kamera på 16 megapixel med lavt blændetal.

Bedste pris:
Fra cirka 2.900 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S5 Neo

 

#5 Samsung Galaxy Xcover 4

Kommentar: IP68 certificeret, vandafvisende ned til 1,5 meter i 30 minutter. Skærm på 5 tommer, okay hurtig brugerflade, og kamera på 13 megapixel med lavt blændetal.

Bedste pris:
Fra cirka 1.500 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Xcover 4

 

Vilkår for billige vandtætte mobiltelefoner

Er en mobil IP68-certificeret, så skal den beskytte mod vand på samme måde uanset pris. Men lige som det er tilfældet med de dyre vandtætte high end telefoner, så bemærker mobilproducenten også med de billige vandtætte telefoner, at bliver telefonen beskadiget på grund af vandskade, så risikerer man, at garantien ikke dækker.

Når vi har testet vandtætte telefoner, så er de faktisk vandtætte – en mobil der oplyses til at kunne ligge i 1,5 meter dybt vand i 30 minutter uden at tage skade, kan rent faktisk gøre det – vi mangler i hvert fald stadig at opleve en vandtæt mobil tage skade på grund af vand. Den IP-certificering, du skal holde øje med, hvis du er ude efter en billig vandtæt mobil, er IP67 eller IP68 – mobiltelefoner med den type IP-klassificering kan rent faktisk tåle at være under vand i længere tid og ikke bare lidt vandstænk.

Se også: Sammenlign billige mobilabonnementer

 

Bedste vandtætte billige mobiltelefoner, februar 2018

Guiden med prissammenligninger af de bedste vandtætte billige mobiltelefoner er fra februar 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk. På listen over tilbudene finder vi mobiltelefoner fra Sony, Samsung og Motorola. Den billigste mobiltelefon i guiden koster cirka 1.500 kroner, mens den dyreste koster 2.900 kroner, så man kan spare 1.400 kroner ved at vælge den billigste af de bedste vandtætte billige mobiltelefoner.

Se også: Sammenlign priser på vandtætte mobiltelefoner