De bedste assistent-højtalere til smart home

En højtaler med indbygget digital assistent er en let måde at styre hjemmets smart home-udstyr på. Her er et overblik over de fem bedste.

De bedste assistent-højtalere til smart home

Flere og flere udstyrer hjemmet med smart home-produkter, som lover at gøre vores liv lettere. Der er forskellige måder at styre disse produkter på, og en af de smarteste og mest praktiske er ved hjælp at stemmen. I højtalere med en digital assistent indbygget, sidder assistenten nemlig klar til at svare på dine spørgsmål og gøre hvad du beder den om. Her har vi fundet de fem bedste assistent-højtalere til smart home.

Hvad er en smart højtaler?

Hvad er egentlig en smart højtaler og hvad skal den kunne? En smart højtaler er en højtaler, der har indbygget digital assistent. Det kan for eksempel være Google Assistent. Den har en højtalerenhed samt indbyggede mikrofon(er). Dermed kan den lytte til dine kommandoer og afspille lyd – enten assistentens svar eller musik. Denne type højtalere kan være både små eller mellemstore og kræver ofte et strømstik. Enkelte kan også køre på batteri.

For at være en af de bedste smarte højtalere, skal der opfyldes nogle krav. Den skal let kunne opfange dine kommandoer, den skal have god lydkvalitet, kvaliteten af højtaleren skal være god og den skal være pålidelig. Se de bedste smarte højtalere i 2022 herunder.

De bedste smarte højtalere i 2022

Sonos One

En af de allerbedste højtaler med indbygget digital assistent er Sonos’ One 2. generation. Fremragende lyd (kan bruges i stereo-setup), effektive mikrofoner og virkelig god kvalitet. Har indbygget Google Assistent.

Se aktuelle laveste pris på Sonos One

Google Nest Audio

Et andet bud på en smart højtaler er Googles Nest Audio, som til prisen er den bedste højtaler på listen. Prisen er helt nede på 444 kroner lige nu og dens lydkvalitet er som højtalere til langt dyrere priser. Man kan desuden købe to og lade dem spille i stereo. Fremragende smart højtaler for pengene.

Se aktuelle laveste pris på Google Nest Audio

Google Nest Hub 2. gen

Google Nest Hub skiller sig ud fra de andre på listen, ved også at have en touchskærm. Touchskærmen giver mulighed for, at styre smart home uden at tale til enheden samt spille indhold, fx Netflix. Den har udmærket lyd og er ekstra praktisk til smart home brug.

Se aktuelle laveste pris på Google Nest Hub 2. gen

JBL Link Portable

JBL Link er også en af vores favorit højtalere til smart home. Den lyder godt, er velbygget og er simpel at bruge. Dens microfoner er desuden blandt de mest sensitive vi har prøvet. En anden fordel ved denne er, at den kommer med dockingstation og kan køre på batteri.

Se aktuelle laveste pris på JBL Link Portable

Sonos Move

Sonos Move minder meget om Sonos One, men har to oplagte fordele: Den har et indbygget batteri samt Bluetooth. Det betyder, at man kan tage den med udenfor i haven eller i parken, hvor den kan afspille musik direte via Bluetooth. Har lydkvalitet, der minder meget om Sonos One.

Se aktuelle laveste pris på Sonos Move

Se også: Test af udstyr til smart home