De 5 bedste lightstrips til smart home

Lightstrips er geniale lys med mange anvendelelsesmuligheder, som kan gøres smarte. Se de fem bedste lightstrips til smart home i denne guide.

De 5 bedste lightstrips til smart home

Lightstrips er striber af lys, der kan bruges til at skabe lys mange steder og på kreative måder. Kobles det op til et smart home, får de mange brugbare funktioner. I denne artikel kan du læse hvad lightstrips er, hvad de kan bruges til og se de bedste til dit smart home.

Læs også: De bedste produkter til smart home

Hvad er en lightstrip?

Lad os lægge ud med det mest basale. Hvad er en lightstrip og hvad bruges de til? Lightstrips er kort fortalt striper med LED-lys, der kan give både meget lys og bruges til kreative og dekorative løsninger. De er bøjelige og kan fås i forskellige størrelser, hvor de med 3M tape på bagsiden let kan sættes fast. Lightstrips kan bruges alle steder, som under et skab, loft, bag et fjernsyn eller på børneværelset – anvendelsesmulighederne er nærmest uendelige.

Forbind lightstrip til smart home

Forbinder man en lightstrip til et smart home (Google Home, Apple HomeKit, Amazon Alexa, Homey og andre) belønnes man med et udvalg af forskellige funktioner.

Det er for eksempel muligheden for at styre dem med stemmen, let kunne skifte farver, skrue op og ned for lyset, lave rutiner/automatisering for dem og mange andre brugbare ting.

De bedste smarte lightstrips

Men hvilken lightstrip skal du gå efter? Der er nemlig stor forskel på kvaliteten af dem. Både deres lysstyrke, strømforbrug, pålidelighed, tilhørende app og opkoblingsmuligheder. Herunder finder du et udvalg af de bedste lightstrips til smart home.

OBS: På listen herunder har vi taget de mindste modeller fra de udvalgte producenter med starter kit. Altså det man har brug for at komme i gang. Man kan købe enten længere lightstrips eller tilføje enkelte stykker lightstrips senere, efter behov.

Philips Hue lightstrip starter kit

En kvalitets lightstrip på 2 meter med høj lysstyrke (1.650 lumen), mange farver, Wi-Fi og bluetooth. Dertil tilkøbes forlængelser på 1 meter.

Se aktuelle priser på Philips Hue lightstrip starter kit

Nanoleaf Lightstrip starter kit

2 meter lightstrip fra Nanoleaf, der har høj lysstyrke samt fysiske knapper, der øger brugervenligheden.

Se aktuelle priser på Nanoleaf Lightstrip starter kit

LIFX Z Strip kit

Lifx Z strip lightstrip på 1 meter. En lightstrip, der ikke kræver en bridge. Virker med flere smart home platforme.

Se aktuelle priser på LIFX Z Strip kit

LEDVANCE Smart + Flex

LEDVANCE Smart + Flex er en lightstrip på 2 meter. Bruger 8,5 Watt og lyser med op til 640 lumen. Virker med Amazon Alexa og Google Assistent

Se aktuelle priser på LEDVANCE Smart + Flex

Philips Hue Lightstrip Udendørs

Kvalitets lightstrip på 2 eller 5 meter, der er lavet til udendørs brug med IP67-klassificering.

Se aktuelle priser på Philips Hue Lightstrip Udendørs