iphone mindst værdi for pengene

Danskerne vender tommelfingeren ned: iPhone giver mindst værdi for pengene

YouGov Denmark er på banen med en ny undersøgelse, der viser, at Apple har presset æblet for allersidste kraft og saft, når det kommer til den smæk for skillingen for iPhone.

 

iPhone giver mindst værdi for pengene

Jeg bliver ofte anklaget for at være efter iPhone – jeg er for hård ved den, får jeg ofte at vide. Det synes jeg ikke selv jeg er. iPhone er en god telefon på mange parametre, men den fejler også på et par særligt vigtige som god antenne og batteritid og så på prisen. Man betaler ganske enkelt for høj en pris i forhold til, hvad man ellers kan få af telefoner.

Nu viser undersøgelse fra YouGov Denmark så også, at flere og flere danskere har samme holdning og iPhone giver i dag mindst værdi for pengene sammenlignet med de to andre største mobilproducenter på markedet, Samsung og Huawei, lyder dommen fra danskerne.

Se også: Sammenlign priser på Huawei mobiler

Samsung og Huawei giver mest værdi for pengene

I starten af 2014 havde Apple en score i kategorien “værdi for pengene” på 13,6 point – her ved udgangen er den score raslet ned til 6,3 point. Altså mere end en halvering på 3,5 år. Til sammenligning scorer Samsung, verdens største mobilproducent, ved udgangen af september 29,7 point – YouGov oplyser ikke, hvordan tallet så ud i 2014, men det er i hvert fald flere gange højere end den score, Apple henter hos danskerne.

Huawei, der er en alvorlig trussel for Apple, når det sælger markedsandele og kampen om at være verdens andenstørste mobilproducent, har en score på 9,1 her ved udgangen af september. I starten af 2014 var tallet på 0,3, så Huawei har rykket sig en del og deres smartphones giver i følge danskerne mere værdi for pengene end Apples iPhones.

Der er dog langt op til Samsungs score på 29,7 point her i slutningen af september. De er dog faldet lige siden 2014, hvor de lå med en score på cirka 33. point.

Kategorien “Værdi for pengene” dækker over den værdi, som de danske mobilkunder mener, at et telefonmærke giver i forhold til, hvad den koster, og hvilke som er dårlige i forhold til, hvad de koster.

mobiltelefon med værdi for pengene

Se også: Sammenlign priser Samsung mobiler

 

De bedste telefoner til prisen

På pricepusher.dk kan du se en oversigt til de telefoner, som vi har testet til at give mest kvalitet for pengene. På den liste finder du masser af telefoner, der måske ikke er de nyeste og bedste, men som giver mest værdi i forhold til den pris, de har > Bedste smartphones til prisen.

Er du ude efter en af de nyeste og bedste telefoner, så finder du også en guide til dem på pricepusher.dk med karakter og priser, så du hurtig kan få overblik over, hvilke topmodeller, der er bedst og ikke mindst bedst til prisen > Priser på de bedste smartphones

Se også: