2017 teleselskaber

Det glæder de danske teleselskaber sig til i 2017

2017 bliver et rigtigt interessant år set med mobiløjne, da Nokia gør comeback, iPhone har 10 års jubilæum, roaming-priser i EU forsvinder og herhjemme kan vi regne med endnu hårdere kamp om kundernes gunst med underholdningstjenester og fordele som skarpladte våben.

I vores lille rundspørge-kavalkade hos de danske teleselskaber, hvor vi tidligere har spurgt til de største begivenheder i 2016, når det gælder netværk, mobilabonnementer og mobiltelefoner slutter vi nu af med at sætte fokus på 2017.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

2017 hos de danske teleselskaber

For hvad glæder de danske teleselskaber sig mest til i 2017, som vi netop har taget hul på?

Se også: Prisguide: Spar penge på mobiltelefoner

Yousee: Roaming, Nokia og iPhone

Kasper Ørtvig, direktør i Yousee Mobil, kalder 2017 for et spændende år og glæder sig blandt andet til at se, hvad Nokia kommer med.

“Til juni træder den nye EU-forordning på roaming i kraft, og vi planlægger i løbet af første halvår at lancere Wi-Fi Calling. Det sker med VoLTE-teknologien, der vil give en markant bedre talekvaltiet, ligesom det vil løfte indendørsdækning.

Derudover bliver det spændende at følge, hvad der sker på smartphone-delen med det genopståede Nokia samt de nye modeller fra Samsung, Huawei og Apples 10 års jubilæum.”

Se også: Sammenlign priser hos Yousee

Telenor: Vi skal være kundernes foretrukne digitale partner

Anne Faigh Rydell, pressechef hos Telenor, forklarer, at de glæder sig til 2017, der bliver et år i “digitaliseringens tegn” og lover, der kommer mange spændende nyheder fra Telenor.

“Forbrugeren i 2017 er digital og handler ikke bare ind i Netto, men i det digitale supermarked – derfor er vi naturligvis også digitale. I 2016 lancerede vi nye produkter, der var godt fyldt op med digitalt indhold og data. Samtidig fik vores kunder adgang til on-demand video-indhold med Viaplay – og det er en udvikling, som vi skal fortsætte. Vi skal være vores kunders foretrukne partner i deres digitale liv og have de digitale varer på hylderne, som de efterspørger. Derfor ser vi også frem til at løfte sløret for en masse spændende nyheder i det nye år, som skal gøre det endnu nemmere og attraktivt at være kunde hos os”.

Se også: Sammenlign priser hos Telenor

Telia: Flow-tv er ikke helt dødt

Telias pressechef, Rasmus Avnskjold, mener, at flow-tv ikke er helt dødt:

“Det har vi kunnet se på efterspørgslen efter vores TV-produkt – som med en pris på 99 kroner for den mindste tv-pakke i øvrigt er den billigste i Danmark. Derfor har vi pæne forventninger til Telia TV i 2017. Det bliver spændende at følge”.

Se også: Sammenlign priser hos Telia

3: 3LikeHome og mere 4G i 2017

Rikke Juul, pressechef hos 3, noterer sig, at der kommer mange spændende planer for kampagner og udvidelse af 3LikeHome i 2017 og kun få dage inde i 2017 kunne 3 afslører, at de kommer med roamingfri mobilbrug i Kina, Sri Lanka, Macao og Indonesien og er nu på 47 lande, hvor man kan bruge løs af sit mobilabonnement som var man i Danmark. Men 2017 vil også byde på andre nyheder fra 3′s side:

“Vi vil i 2017 fortsat investere massivt i udbygning og opgraderinger af vores netværk rundt omkring i landet. Vi planlægger at rulle 4G ud på alle vores sites i 2017 og ser frem til at fuldføre dette. I september vandt vi licens til 2×20 MHz ved Energistyrelsens 1800 MHz-auktion.

Licensen kan tages i brug fra juni 2017, og det betyder, at vi kan øge kapaciteten i vores netværk og relativt hurtigt give kunderne adgang til den ekstra 4G-båndbredde. Det passer os rigtig godt, at vi fik mere båndbredde i 1800 MHz-båndet, fordi vi allerede har lavet den brede dækning med 4G på 1800 MHz. Nu kan vi relativt hurtigt og billigt øge kapaciteten med et minimum af ekstra udstyr, når licenserne bliver frigivet til os til juni”.

Se også: Sammenlign priser hos 3