DAB radioer – priser og guide til 5 gode

Der er stadig mange, der hører radio både derhjemme, i sommerhuset, i værkstedet, i campingvognen og så videre. En god DAB radio er garant for en god radiooplevelse.

DAB radioer – priser og guide til 5 gode

DAB radioer har den fordel, at de enten har signal eller ej – og de har stort set altid signal. Der findes dog mange forskellige typer DAB-radioer. Guide til billige og gode DAB+-radioer.

Almindelig FM-radio bliver stille og roligt faset ud, virker det til. I hvert fald bliver en række radiokanaler hos DR til rene DAB-kanaler. Der er også mange DAB-kanaler at vælge mellem. Herunder guider vi til fem gode DAB+ radioer og giver dig oversigt over de DAB-kanaler der er i Danmark, både landsdækkende og lokale.Se også: De bedste tilbud på DAB+ radioer

 

Gode og billige DAB radioer

#1 Technisat 300 C Antracit (DAB+)
Kommentar: Stor skærm og god højtaler. Kan gemme op til 10 DAB+kanaler og 10 FM-kanaler. Udgang til 3,5 mm jackstik.

Bedste pris:
Cirka 1.100 kroner.

 

#2 Roberts DAB+ bordradio – Vintage
Kommentar: Vintage design DAB+ radio med 80 timers batteritid og mulighed for at gemme uendelig mange stationer. Indgang til jackstik, så man også kan koble en ekstern musikafspiller til.

Bedste pris:
Cirka 1.500 kroner

 

#3 LenCo DIR-101 Internetradio/DAB+
Kommentar: DAB+-radio, der kan gemme op til 10 kanaler. Udgang til jackstik.

Bedste pris:
Cirka 950 kroner.

 

#4 Roberts Ortus 1 dab+
Kommentar: Vækkeur / DAB+ / FM radio i gode materialer. flot DAB+ radio i lækre materialer. Kan gemme op til 6 kanaler og har indstillinger til selv at slukke om aftenen, når man går i seng.

Bedste pris:
Cirka 850 kroner.

 

# 5 LenCo DIR-200 bordradio med DAB+
Kommentar: Flot DAB+ radio /FM radio med mulighed for at gemme op til 10 kanaler. Spiller også fra DLNA-enheder.

Bedste pris:
Cirka 1.700 kroner.

Se også: Find priser på DAB radioer

 

DAB kanaler i Danmark

Der findes efterhånden rigtig mange DAB-kanaler og derfor kan det være en fordel med en DAB-radio, der kan gemme mange kanaler. Herunder kan du se en oversigt til de DAB-kanaler, der er i Danmark, både landsdækkende og lokale.

Landsdækkende DAB-kanaler:

DR P1, DR P2, DR P3, DR P4, DR P5, DR P6 Beat, DR P7 Mix, DR P8 Jazz, Radio 24syv, Nova, The Voice, radio100, 100 FM Pop, Radio Soft, MyRock, BBC World Service, Ekstra Bladet Radio, Radio Klassisk, Radio 100 Legends of Rock, 2016Hits, Feelgood, Nova Top 40, 00′ hits, 90s hits, 80’s hits, The Voice Party People, Danske 80’er hits, The Coffee Shop, Radio Classic Soft, Radio Play Back, Radio Play Back Rock.

Se også: Mobiltelefoner med FM-radio

 

Guide til DAB+ radioer, oktober 2018

Guiden til DAB+-radioer er fra starten af oktober 2018. Priserne er hentet på pricepusher.dk. De fem DAB+ radioer kommer fra LenCo, Roberts og Technisat.

Den dyreste DAB+ radio i guiden koster 1.700 kroner, mens den laveste pris kommer ned i 850 kroner.

Se også: Prissammenligninger på DAB+ radioer