cbb priser

CBB Internet – Mobilt bredbånd med 1000 GB data

CBB Mobil følger en række af konkurrenterne, og har nu lanceret den helt store bredbåndspakke, med navnet CBB Internet. CBB Internet tilbyder 1000 GB data på Telenors net til en god pris, og så ovenikøbet uden gebyrer og binding – 1000 GB hos Telenor koster til sammenligning 249 kroner om måneden.

Se også: Fri data: Hvorfor er mobilt bredbånd dyrere end mobilabonnement?

Rækker 1000 GB så til mig? Ifølge CBB bruger en gennemsnitlig dansk husstand kun omkring 200 GB data om måneden, så 1000 GB burde være mere end rigeligt til de fleste. For at sætte tallene lidt i relief, så er 1000 GB data nok til at streame film og TV i 11 timer dagligt. Hvis du vil streame musik, kan det gøres 600 timer dagligt, mens de sociale medier kan bruges 300 timer dagligt. Der er med andre ord masser af data til at dække behovet i de fleste danske husstande.

CBB Internet - Alt du skal vide

1000 GB data
Kan bruges i DK
Bruger Telenors net
Op til 71 mbit/s
Ingen oprettelse
Ingen binding
Mulighed for at købe en router med rabat
Månedlig pris: 229,-

Se CBB Internet hos CBB

Alternativer til mobilt bredbånd

Hvis du ikke har brug for 1000 GB data om måneden, eller måske endda synes, at det er for lidt, så er der selvfølgelig alternativer til det mobile bredbånd. Mobilabonnementer benytter sig nemlig af samme netværk, og kan af og til findes væsentligt billigere. Det eneste du skal sørge for er, at der ikke kræves pinkode. Derefter er det bare at smide dit SIM-kort i en router, og du har mobilt bredbånd via dit mobilabonnement.

Sammenlign priser på mobilabonnementer

Der er lukket for kommentarer.