CBB hæver priserne på nuværende kunder – se alternativer

CBB Mobil hæver nu også priserne for eksisterende kunder. Læs mere om prisstigningerne her, hvornår de kommer og se alternativer til CBB.

CBB hæver priserne på nuværende kunder – se alternativer

Efter at have hævet priserne for nye kunder, er CBB nu også klar med prisstigninger til eksisterende kunder. Her kan du læse alt du skal vide om de nye prisstigninger samt se alternativer til teleselskabet CBB.

Prisstigninger til CBBs kunder

Er du kunde hos CBB har du muligvis fået en trist besked leveret i din indbakke. Ligesom mange andre virksomheder må lavpristeleselskabet CBB nu hæve priserne.

For nuværende kunder betyder det, at deres nuværende mobilabonnement bliver dyrere – mere præcist med 10 kroner per måned eller 120 kroner per år. Som kompensation giver CBB mere indhold mere i abonnementet.

CBB forklarer prisstigningerne med, at de er ramt af stigende omkostninger, og det betyder, at det er blevet dyrere at drive forretning. Et eksempel på dette er CBBs mobilabonnement med 50 timers tale, 50 GB data og 10 GB EU-roaming, som koster 99 kroner, fremover vil koste 109 kroner. Som kompensation giver CBB fri tale, 60 GB data og 12 GB EU-roaming.

Se nuværende mobilabonnementer hos CBB

Opsig senest 30 juni

Prisstigningerne vil blive sat i værk fra den 1. juli 2022. Ønsker man at opsige et abonnement, inden ændringerne træder i kraft, skal dette gøres senest 30. juni 2022. Man kan også vælge at skifte til et andet abonnement i selvbetjeningen.

Alternativer til CBB?

CBB er et af landets mest vellidte lavprisselskaber på mobiltelefoni, men prisstigninger er aldrig sjove. Derfor overvejer du muligvis at finde et andet teleselskab, efter at have læst om disse prisstigninger. Som oplagte alternativer er der Oister, eesy, duka, Call Me og GreenTel.

Flere andre teleselskaber har dog måttet hæve priser, og derfor er ikke kun CBB ramt. Derfor anbefaler vi et tjek af dit mobilabonnement, hvor du kigger på de sidste måneders forbrug. Hvad bruger du af tale, data og roaming (og tjenester) og find derefter de mest passende mobilabonnement med den laveste pris – husk at tjekke dækningen, hvor du primært bruger din mobiltelefon.

Se også: Find og sammenlign mobilabonnement