CBB giver dobbelt op på mobildata resten af året

Resten af året giver teleselskabet CBB dobbelt op på mobildata. Er det værd at overveje? Vi tager et kig på CBBs abonnementer og sammenligner med de andres.

CBB giver dobbelt op på mobildata resten af året

Teleselskabet CBB blev etableret i oktober 2000 og fejrer derfor 20 års fødselsdag med dobbelt data resten af 2020. CBB var et af de første online teleselskaber som tilbød danskerne billigere mobiltelefoni og deres fokus har ikke skiftet med årene. Idag CBB er stadig en lavpris teleudbyder, hvor man får meget indhold i mobilabonnementet til billige penge. Og nu er der altså dobbelt mobildata til kunderne.

For at fejre fødselsdagen har CBB sparket gang i en kampagne, hvor man får dobbelt op på data resten af året. Har du allerede CBB som dit teleselskab, så får du også glæde af dette – helt automatisk. Har du ikke CBB som dit selskab, så kunne det give mening at prøve det af nu.

CBB har fem mobilabonnementer, hvoraf fire nyder godt af fødselsdagen. Det sidste abonnement tilbyder allerede fri data, så dér giver dobbelt op på data ikke den store mening. Men deres fire andre abonnementer med henholdvist 6, 30, 40 og 50 GB data bliver pludselig meget mere interessante. Så kan man altså få 60 GB data til under 100 kroner om måneden eller 100 GB til 129 kroner. Her er der stadig kun 4G i vente, medmindre man tager abonnementet med fri data, som er klar til 5G.

Men med denne midlertidige opgradering i CBBs mobilabonnementer, hvordan ser de så ud i forhold til konkurrenterne? Her kan du se de fem billigste abonnementer på markedet med samme eller mere data.

Se også: Find de billigste mobilabonnementer på Telia og Telenors netværk

Mobilabonnementer med mest data til pengene

#1 Greentel
Indeholder 15 GB data, 2 timer tale og sms/mms.
Netværk: Telia Telenor
Pris: 79 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 Velkommen
Indeholder 50 GB data, fri tale og sms/mms.
Netværk: TDC
Pris: 99 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#3 Oister
Indeholder 60 GB data, fri tale og sms/mms.
Netværk: 3
Pris: 109 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#4 Eesy
Indeholder 60 GB data, fri tale og sms/mms.
Netværk: TDC
Pris: 119 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#5 Eesy
Indeholder 120 GB data, fri tale og sms/mms.
Netværk: TDC
Pris: 139 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

Selvom CBBs tilbud med dobbelt data ikke er vildt, så er det stadig nogle skarpe priser. Specielt når man kigger på de abonnementer, som kommer med mest data; 80 GB og 100 GB, så bliver det svært for konkurrenterne at matche CBBs priser. Men man skal dertil huske, at dette tilbud kun kører i to måneder, hvorefter datapakken igen bliver halveret. Til gengæld er man ikke bundet mere end én måned ad gangen.

Se også: Guides til at vælge det rette mobilabonnement