Call me er billig og nem telefoni med musik og 5G

Call me tilbyder abonnementer til både dem, der bare vil have billig og nemt telefoni og dem, der elsker musik og vil på 5G.

Call me er billig og nem telefoni med musik og 5G

Annoncørbetalt indhold: Call me er et af de ældste og mest kendte af de danske lavprisselskaber. Det startede tilbage i 1997 under navnet Debitel, men har siden 2008 heddet Call me.

Selskabet har altid appellereret til dem, der vil have simpel og billig telefoni sammen med kundeservice af høj kvalitet. Call me er flere gange løbet med prisen for at have de mest loyale kunder og er alt sammen dyder, de stadig fokuserer meget på.

Gennem årene har Call me justeret priser og indhold i deres abonnementer, så de afspejler brugernes behov. I dag har Call me fem mobilabonnementer i sortiment, hvoraf det ene er målrettet børn, mens resten dækker stort set alle danske mobilbrugeres behov – og det til meget konkurrencedygtige priser.

Det bedste abonnement til langt de fleste

Det er tydeligt, at Call me fokuserer meget på mest muligt indhold til prisen, både på tale, sms, mms og data. Rejser du til et EU-land, Schweiz, Færøerne eller Storbritannien, kan du bruge din taletid, sms’er og mms’er på lige vilkår som i Danmark, og du får rigeligt med EU-data, til når du er på ferie og rejser uden for de danske grænser. Dette gælder dog ikke for børneabonnementet, der kan kun bruges i Danmark.

Du kan derudover bruge hele din tale- og datamængde i både Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum.

Call mes abonnementer er optimale for dem, der bruger deres mobil til nyheder, mail, sociale medier, musik og video i det daglige – så er det bare med at finde det rigtige, der matcher til ens behov.

En lille krølle på halen er, at Call me ofte tilbyder, at første måned er gratis. Abonnementet har ingen binding, så skulle du af en eller anden grund ikke være tilfreds med abonnementet eller mobildækningen, kan du hurtigt og billigt komme ud af kundeforholdet.

Se også: Sammenlign Call me abonnementer.

Fri data og 5G

Hører du til gruppen, der bruger virkelig meget data på mobilen, skal du gå efter Call mes abonnement med fri data. Så er du dækket helt ind på dataforbruget, selvom du streamer video og musik i stor stil og også bruger mobilen som hotspot til andre opkoblede enheder. Der er dog en fair use-grænse på 1.000 GB per måned, men for at nå den, skal man have et vanvittigt forbrug på mobilen.

Fri data-abonnementet inkluderer også 5G. Det giver rigtig god mening at inkludere det i dette abonnement, da 5G løfter den mobile internetopkobling markant, særligt hvis man har stort behov for at streame eller downloade og uploade store filer i det daglige.

Call me kan tilbyde 5G til sine kunder i byer som København Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Hørsholm, Helsingør, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro, Taastrup, Slagelse, Hillerød, Holbæk, Sønderborg og Svendborg enten nu eller senest ved udgangen af 2022. I 2023 er målet at dække resten af landet med 5G.

Abonnementet giver fri data i Norden og Baltikum, mens man får meget data til brug i øvrige EU-lande samt Schweiz, Færøerne og Storbritannien.

Fri data-abonnementet har heller ingen binding, og du kan derfor også hurtigt og let skifte selskab eller blot skifte til et andet Call me-abonnement på deres selvbetjening, så du altid har det abonnement, som passer til dit behov.

Rabat på Spotify

En interessant mulighed for dem, der streamer musik på mobilen, er, at man kan få Spotify Premium til 79 kroner om måneden. Markedsprisen på Spotify Premium-abonnement er 99 kroner om måneden. Dette tilbud kan man benytte sammen med alle Call Mes abonnementer.

Selvom du opretter Spotify Premium-abonnement via dit Call me-mobilabonnement, kan du bruge musikstreamingtjenesten helt som alle andre. Det vil sige, at du kan streame musik på flere platforme og på andre enheder end bare din mobil. Du kan også downloade musik til offline-brug og let få dine eksisterende playlister med dig.

Se også: Mobilabonnementer med Spotify

Netværk

Call me benytter TT Netværket, som drives og udvikles af Telia og Telenor i fællesskab. Det sikrer en rigtig god mobildækning og høje internethastigheder til mobile enheder.

Se også: Læs informative advertorials