brugt iphone x pris

Brugt iPhone X (10) har 3 gange højere pris end ny

Der er rift om iPhone X (10) – om det skyldes stor interesse eller at produktionen ikke har været tilstrækkelig, kan diskuteres. Men i hvert fald gik der kun få minutter, inden Apple og teleselskaberne kunne melde udsolgt af telefonen. Udbud og efterspørgsel hænger sammen og der vil altid være nogen, der er villige til at betale overpriser for at kunne være først ude med det nyeste – de første priser på brugte iPhone X (10) popper nu op og de er vanvittig høje. Uanset om man køber iPhone X brugt eller som ny, bør du dog overveje andre bedre og langt billigere alternativer, da iPhone X har et prisniveau der ikke kan forsvares.

Se også: Priser på iPhone X

Brugt iPhone X (10) når vilde priser

Den store efterspørgsel og det formodede begrænsede oplag  har fået prisen på brugte iPhone X til langt at overgå prisen for en ny iPhone X – næsten tre gange dyrere er en brugt iPhone X sammenlignet med den vejledende pris for Apples nyeste mobil. På eBay er prisen for en iPhone X med 256 GB helt op mod 28.000 kroner og den koster ellers 10.249 kroner i henhold til vejledende pris.

I USA sælges iPhone X med 64 GB af private for op mod 1.500 dollars, hvilket trods alt er en lidt mere realistisk pris, da den version har en vejledende pris på 990 dollars i butikkerne.

Herhjemme har de første private også sat deres iPhone X til salg på dba.dk og prisen er cirka 10.000 kroner for 64 GB versionen. Den danske pris for iPhone X er 8.899 kroner, så brugtprisen for iPhone X er ikke helt så ublu som på ebay.

Se også: Priser på iPhone X (10) med abonnement

Brugt iPhone X er som ny

Det er naturligvis meget begrænset, hvor brugt den nye iPhone X kan være, da den endnu ikke er sendt ud til dem, der har været så heldige at få fingre i en model. Forudbestillingerne startede i fredags og først den 3. november bliver telefonerne sendt ud til dem, der lykkedes at få en bestilling igennem.

Se også: “Traditionel kode med pinkode er mere sikker end Face ID”

Langt billigere og bedre alternativer til iPhone X

Uanset om man køber iPhone X som ny eller brugt lige nu, så er prisen ekstremt høj for en mobiltelefon. En startpris på 8.899 kroner for 64 GB-versionen og 10.249 kroner for 256 GB er så høj, at det kan være svært at forstå, at telefonen ventes at blive den bedstsælgende iPhone i Apples historie. Der findes mange andre langt billigere og formentlig bedre alternativer til iPhone X, som man bør gøre sig selv den tjeneste at tjekke ud > Bedste alternativer til iPhone X.

Se også: Priser på brugte iPhones