Bredbånd med fastnettelefon til billigste priser

Det er ikke alle, der har lyst til at opgive fastnettelefonen. Se hvordan man kan kombinere fastnettelefon og bredbånd til de billigste priser.

Bredbånd med fastnettelefon til billigste priser

Selvom mobiltelefonen har overtaget, så er det ikke alle, der har lyst til at opgive fastnettelefonen. I og med man i dag ikke kan undvære bredbånd, så kan der være en idé i at kombinere bredbånd og fastnettelefon. Vælger man et abonnement med både bredbånd og fastnettelefon, så kan der være penge at spare – vi har fundet de billigste priser.

Har man det meste af livet haft det samme telefonnummer, så kan det være svært at opgive det. Samtidig kan det være rart og trygt, at have fastnettelefonen i hjemmet, fx som et alternativ til mobiltelefonen. Det er dog sjældent billigt kun at have fastnetelefon. Derfor kan det være en fordel af kombinere det med bredbånd, og på den måde opnå en billigere pris. Hertil kan man vælge forskellige typer og hastigheder af bredbånd, så det passer til den enkeltes behov. Det kan være alt fra bredbånd over telefonstik til fibernet. Vælger man fx fastnettelefon over fibernet, så opnår man også en høj kvalitet uden forsinkelser – også på telefonen. Herunder har vi fundet nogle af de billigste løsninger med bredbånd og fastnettelefon.

Se også: Find billige bredbåndsabonnementer

Billigste bredbånd og fastnettelefon

Det er de færreste der i dag kan undvære bredbånd i husstanden. Og vil man derudover gerne have en fastnettelefon i hjemmet, så giver det mening at kombinere de to. Se de billigste abonnementer på fastnettelefon, når man samtidig køber bredbånd hos udbyderne.

#1 YouSee

Hos Yousee kan man vælge fastnettelefon med og uden et abonnement på bredbånd. Er det med et bredbåndsabonnement, så er der penge at spare. Fastnettelefon hos Yousee, hvis man har bredbånd også, koster 99 kroner per måned, hvor der er frit forbrug.

Se aktuelle priser hos Yousee

#2 Stofa

Hos Stofa kan man også på fastnettelefon til billige penge, hvis man har bredbåndsabonnement. Man kan vælge mellem fri tale til 99 kroner per måned og et forbrugsafregnet abonnement til 19 kroner per måned.

#3 Waoo

Hos Waoo kan man kombinere fiberbredbånd og fastnetelefoni. Her kan man også vælge mellem to abonnementer med fri forbrug og forbrugsafregnet. De første seks måneder er gratis og derefter koster de henholdsvist 99 kroner og 19 kroner.

Se aktuelle priser hos Waoo

#4 DanskNet

Hos DanskNet kan man vælge mellem tre abonnementer til fastnetelefoni, hvis man også har bredbånd. Det er forbrugsafregnet til 0 kroner per måned, fri tale til fastnet til 49 kroner per måned og fri tale til fastnet og mobil til 149 kroner per måned.

#5 Altibox

Hos Altibox kan man kombinere fiberbredbånd og fastnettelefon. Her kan man vælge mellem to abonnementer til fastnettelefoni, enten Fri Samtale, hvor du kan ringe frit til alle fastnettelefoner i hele norden. Pris for Fri Samtale er 99 kr. md. Eller et abonnement, hvor man kun betaler for forbrug.

Se også: Guides og tips til hurtigt bredbånd

 

Det sidste nye om emnet

Emnet fik sin fortsættelse. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. 1/7/2021 tunede vi igen ind på emnet med en artikel omkring Mange danskere har adgang til hurtigt bredbånd – se abonnementer – Det videre forløb i sagen finder du her. Tjek også seneste nyt om temaet her.