yousee bredbånd priser

Bredbånd hos YouSee – sammenlign priser og abonnementer

YouSee tilbyder ikke kun mobilt bredbånd, faktisk satser de endnu mere på rigtig bredbånd i deres bestræbelser på at blive Danmarks førende selskab inden for underholdning og opkobling til nettet. De tilbyder fem forskellige bredbåndsabonnementer – alle med frit forbrug, men med forskellige hastigheder, lige fra 25 Mbit/s til 1.000 Gbit/s. Sammenlign priser på bredbånd hos YouSee.

YouSee vil gerne være danskernes foretrukne selskab inden for underholdning, tv og internetopkobling. En af fordelene, de har i den kamp, er muligheden for at levere bredbånd med rigtig høje hastigheder over det meste af Danmark. Mængden af data, man kan bruge om måneden, er i princippet ens, der er nemlig frit forbrug. Det er hastigheden, der er til forskel.

Se også: Priser på mobilt bredbånd

 

Priser på bredbånd hos YouSee

YouSees priser på bredbånd begynder ved 249 kroner om måneden for 25 Mbit/s til download og 5 Mbit/s til upload. Den største bredbåndspakke giver hastigheder helt op til 1.000 Mbit/s eller 1 Gbit/s til download og 100 Mbit/s til upload – den pakke koster 699 kroner om måneden. Se priser og mængden af data, man kan få hver måned med YouSees bredbåndabonnementer.

25/5 Mbit/s – Pris: 249 kroner/md
50/10 Mbit/s – Pris: 269 kroner/md
80/10 Mbit/s – Pris: 279 kroner/md
300/60 Mbit/s – Pris: 399 kroner/md
1.000/100 Mbit/s – Pris: 699 kroner/md

Bredbåndsabonnementet med laveste hastighed er nok til at dække et par stykkers samtidige forbrug, mens man skal have meget vanvittige streaming-krav for at få fuld udbytte af de to hurtigste med 300 og 1.000 mbit/s. Langt de fleste vil i dag være dækket godt ind med enten 50 eller 80 Mbit/s.

> Se mere hos Yousee her.

 

Værd at vide om bredbåndsabonnementer hos YouSee

YouSee tilbyder bredbånd med en såkaldt ‘sikkerhedspakke’, der skulle sikre, at ens bredbånd er mere sikkert over for cyberkriminelle.

YouSee leverer ikke alle hastigheder over alt i Danmark og nogle steder kræver det også, at man har YouSee TV. Du kan tjekke de hastigheder, du kan få, hos YouSee. Bredbånd hos YouSee får man enten via kabel tv-nettet (coax) eller via telefonnettet (DSL). Alle bredbåndsabonnementer hos YouSee leveres sammen med en wifi-router.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos YouSee

 

Bredbåndshastigheder hos YouSee

Bredbånd hos YouSee varierer meget i hastighed, fra 25 Mbit/s til 1.000 Mbit/s. Man kan ikke overskride en mængde data, man har fri data (inden for rimelighedens grænser – er dit forbrug unormalt stort, kan du forvente at blive kontaktet af YouSee.)

Se også: Prissammenligninger på mobilt bredbånd