Børneabonnement hos Telia – fordele og ulemper

Er det en god idé at vælge mobilabonnement til børn hos Telia? Se priser, indhold og muligheder for rabatter samt mobildækning hos Telia.

Børneabonnement hos Telia – fordele og ulemper

Telia har ikke Danmarks bedste udvalg af mobilabonnementer til børn – de har et enkelt, der kan friste, men ellers har de mest abonnementer, der egner sig bedst til børn, der er et godt inde i teenagealderen. Mobilabonnementer til børn hos Telia.

Når ens barn første gang skal have en mobiltelefon, så er det primært for at de kan ringe og sms’e til deres forældre. Efter et år eller to begynder barnet måske at være mere på nettet med sociale medier, gaming og andet. Så kan det være på tale at kigge på et abonnement med data inkluderet. Det er dog først, når de er 10-11 år, at de begynder at få den slags behov og det vil stadig være i begrænset omfang. 1 GB data rækker langt, når man ikke streamer video og musik på mobilnettet. Telias billigste mobilabonnement koster 79 kroner og inkluderer 3 timers tale og 3 GB data. Herefter er der et stort spring op til næste abonnement, der koster 149 kroner.

Det er derfor ikke så oplagt, at kigge på mobilabonnement hos Telia til sit barn, i hvert fald ikke til de første par år og slet ikke, hvis man som forælder ikke selv er kunde hos Telia i forvejen. Herunder lister vi de tre bedste mobilabonnementer til børn hos Telia

Mobilabonnementer til børn hos Telia

3 timers tale og 3 GB data

Pris per måned: 79 kroner

Fri tale og 30 GB data
Pris per måned: 149 kroner

Fri tale og 50 GB data
Pris per måned: 199 kroner

Sammenlign priser på Telias abonnementer

Rabat kan gøre de dyreste abonnementer billigere 

Telia har også to store abonnementer med fri tale og fri data. Har man som forælder sådan et abonnement hos selskabet, så kan man købe et ekstra fri tale-abonnement til 119 kroner, som så tapper ind på denne frie data. Man har 1.000 GB om måneden til rådighed.

Det er dog stadig en dyr løsning for i hvert fald de mindre børn, mens det kan være en fornuftig løsning til større teenage-børn. Det kræver dog som sagt, at man i forvejen har et af Telias fri data-abonnementer.

Telia tilbyder fin online-oversigt til børnenes mobilforbrug og med mulighed for at blokere for tjenester, der koster ekstra.

Se også: Mobilabonnementer til familier

Har Telia god mobildækning i Danmark?

Inden du beslutter dig for, om dit barn skal have et mobilabonnement hos Telia, så er det vigtigt, at du tjekker Telias mobildækning i det område, hvor barnet skal bruge abonnementet. Du kan benytte Telias eget dækningskort, men det er svært at bruge det til noget særligt.

Her på telepristjek.dk har vi oprettet vores egen service til de danske mobilbrugere, der kan bedømme kvaliteten af mobildækningen hos deres teleselskab. Du kan se den generelle mobildækning i Danmark på alle fire netværk og du kan også se, hvordan brugerne oplever mobildækningen hos deres teleselskab i deres postnummer.

Se også: Find de bedste abonnementer til børn