skullcandy barricade

Tre højtalere der er lette at tage med på farten

Bluetooth højtalere sætter lidt ekstra liv i festen uanset hvor man befinder sig og særligt de højtalere, der er lette at tage med rundt og som samtidig har god lyd, er praktiske. Guide til tre gode og meget bærbare bluetooth højtalere.

Det er klart, at de helt små mini bluetooth højtalere er lette at tage med på farten, men lyden er ikke altid god på så små enheder. Derfor bør man kigge på de lidt større af slagsen med bedre lyd, der bestemt stadig kan være meget lette at tage med sig på farten.

Her er vores tip til tre gode bærbare bluetooth højtalere. Denne gang skal højtaleren have en lille strop, så man let kan bære rundt på dem eller have dem til at hænge på cyklen, en krog eller lignende. Et krav er også, at de skal være forholdsvis billige.

Se også: Sammenlign priser på bluetooth højtalere

 

Gode bærbare bluetooth højtalere

#1 Libratone One Click
Libratone One Click: Lyden er dejlig detajleret og med fin bund i bassen. Designmæssigt er den pæn og har karakteristisk design og kan tåle vandstænk og en let om gang regn. Batteritid på op til 12 timer.

Pris på Libratone One Click: Fra cirka 1.050 kroner
Sammenlign priser på Libratone One Click

 

#2 Jabra Solemate
Jabra Solemate har fint format og robust design og god lyd – kan spille ret højt uden at det går ud over lyden. Er samtidig stænk- og støvtæt. Batteritid på cirka 8 timer.

Pris for Jabra Solemate: Fra cirka 525 kroner
Sammenlign priser på Jabra Solemate

 

#3 Skullcandy Barricade
Kort om Skullcandy Barricade: Praktisk og lille design, støv- og vandafvisende og i orden lyd. Batteritid på cirka 8 timer.

Pris for Skullcandy Barricade: Fra cirka 470 kroner
Sammenlign priser på Skullcandy Barricade

Se også: Priser på de bedste bluetooth højtalere

 

Hvilken højtaler er bedst?

Jeg har rangeret Libratone One Click som den bedste af de tre højtalere i guiden herover. Det skyldes to ting: En lidt bedre lyd og noget bedre batteritid. 12 timers batteritid er rigtig fint og det er noget af en fest, man har gang i, hvis den varer længerer.

Lyden er god og designet pænt, så man kan være bekendt at tage den med rundt. De to andre højtalere fungerer dog fint som alternativer og de koster det halve.

Se også: Mobilabonnementer med musik

 

Gode bærbare bluetooth højtalere – oktober 2018

Guiden til gode bærbare bluetooth højtalere er fra oktober 2018. Guiden er baseret på test af bluetooth højtalere på mobil.nu og priserne er fundet på pricepusher.dk. I guiden finder vi bluetooth højtalere fra Skullcandy, Libratone og Jabra.

Den billigste bluetooth højtaler har en pris på cirka 470 kroner, mens den dyreste har en pris på cirka 1.050 kroner. Det betyder en prisforskel på på op mod 680 kroner på højtalerne i guiden.

Se også: Guides til bedste køb af telefoner og tilbehør