Black Week-tilbud: Fri tale og 10 GB til 75 kroner

Også duka har nu fristende Black Week-tilbud på mobilabonnementer. Lige nu kan man få dukaTale med fri tale og 10 GB data til kun 75 kroner.

Black Week-tilbud: Fri tale og 10 GB til 75 kroner

Vi har netop lavet et overblik over de bedste tilbud på mobilabonnementer, som Black Week har bragt med sig. Men nu er også duka klar med et fristende mobilabonnement, hvor man får meget for pengene – men det er kun i denne uge.

De fleste teleselskaber med Black Week-tilbud giver rabat på nuværende mobilabonnementer. duka derimod har til formålet oprettet et helt nyt mobilabonnement, som for mange forbrugere garanteret ser fristende ud. dukaTale kom på markedet med et ganske unikt selling point – al data i deres mobilabonnementer kunne nemlig bruges i hele EU – og sådan fungerer det stadig. duka er kendte for deres gode kundeservice, lave priser på mobilabonnementer samt at give al mobildata i deres abonnementer til brug i EU. Og det er altså ikke anderledes med dette nye mobilabonnementer, som vi kigger nærmere på herunder.

Se også: Find billige mobilabonnementer

Fri tale for 75 kroner

Det nye mobilabonnement ser ud til at være et Black Week-special, hvorefter det sandsynligvis forsvinder igen. Matcher abonnementet dit forbrug, skal du altså slå til i denne uge.

dukaTale-mobilabonnementet giver fri tale og 10 GB data. Fri tale gælder også fra Danmark til EU, Norge, Færøerne og Island samt opkald til Danmark fra EU, Norge, Færøerne og Island. De 10 GB data er til brug i Danmark samt i EU, Norge, Island og Færøerne. Fri SMS & MMS er også til hele EU, Norge, Færøerne og Island. Der er ingen binding på dukaTale-abonnementet. Prisen på det nye mobilabonnement er 75 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos duka

dukas priser sammenlignet med konkurrenterne?

Sammenligner vi dukas nye Black Week-tilbud med konkurrenterne, er det et ganske fint tilbud. Hos Oister får man mere data til samme penge og hos CBB skal man betale 10 kroner mere per måned og får derved også lidt ekstra data med. Dog skal ma huske på, at dukaTale-abonnement og duka som teleselskab er stærke på kundeservice og den store fleksibilitet i mobilabonnementerne, i form af tale og data i og til EU-lande.

Se også: Tips til billigere mobiltelefoni