Black Friday tilbud hos CBB Mobil – Rabat på mobilabonnementer

Er du ude efter et godt Black Friday tilbud på mobilabonnementer, så kan det være værd at slå et smut forbi CBB Mobil, der allerede nu er klar med rabatter på mobilabonnementer.

Black Friday tilbud hos CBB Mobil – Rabat på mobilabonnementer

CBB Mobil er et klassisk lavprisselskab, der stort set altid kører med meget konkurrencedygtige priser, men de er naturligvis også med på Black Friday vognen med særligt gode tilbud og det allerede nu. Black Friday tilbud på mobilabonnementer hos CBB Mobil.

Man sparer ikke tusindvis af kroner på de Black Friday tilbud, der kører på mobilabonnementer hos de danske teleselskaber, heller ikke hos CBB Mobil. Alligevel kan det godt betale sig at se nærmere på de tilbud, der er – også hos CBB Mobil, da man trods alt enten kan få fingre i et billigere abonnement eller man kan få noget mere indhold end normalt.

Black Friday afholdes den første fredag efter den amerikanske helligdag Thanksgiving og tidligere var det kun den ene dag, der var de særlige tilbud. I dag starter tilbudsracet dog flere dage i forvejen og varer også flere dage efter. Derfor kan du allerede nu drage fordel af de tilbud, som CBB Mobil har i forbindelse med Black Friday.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer hos CBB Mobil

 

Black Friday tilbud hos CBB Mobil

Tilbud på mobilabonnement

#1
10 timer tale + 5 data
Indeholder 10 timers Tale, fri sms/mms og 5 GB data (tale, sms, mms og 4 GB kan bruges i EU)
Netværk: Telenor / Telia
Pris: 89 kroner om måneden.

#2
15 timer tale + 45 GB data
Indeholder 15 timer tale, fri sms/mms og 45 GB data (tale, sms, mms og 5 GB kan bruges i EU)
Netværk: Telenor / Telia
Pris: 119 kroner om måneden.

#3 
45 timer tale + 45 GB data
Indeholder 45 timer tale, fri sms/mms og 45 GB data (tale, sms, mms og 5 GB kan bruges i EU)
Netværk: Telenor / Telia
Pris: 129 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

 

Tilbud på mobiltelefoner

CBB Mobil reklamerer ikke med dem som Black Friday tilbud, men de har faktisk også store mobilrabatter lige nu på enkelte telefoner, for eksempel de to herunder.

#1
Sony Xperia XZ2

Mobilrabat på 1.700 kroner
Pris fra 4.463 kroner inklusiv 1 måneds abonnement med 10 timer tale, 10 GB data

#2
Huawei P Smart

Mobilrabat på 800 kroner
Pris fra 1.163 kroner inklusiv 1 måneds abonnement med 10 timer tale, 10 GB data

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

 

Black Friday tilbud hos de danske teleselskaber

Her på telepristjek.dk holder vi dagligt øje med de nyeste og bedste tilbud hos de danske teleselskaber, særligt op til de store udsalgsdage som netop Black Friday. Det er altid en god idé at undersøge priser og tilbud hos teleselskaberne, når man køber ny mobiltelefon, for ofte tilbyder de store rabatter på telefoner, når man køber dem sammen med et abonnement.

Godt nok kan abonnementet vise sig at være dyrt i forhold til det, man har i forvejen, men samlet set kan du ofte spare langt over 1.000 kroner alligevel fremfor at købe telefonen uden abonnement. Du kan altid opsige dit abonnement med en måneds varsel – dog skal du være opmærksom på, om du binder dig for én måned eller seks måneder, når du køber mobiltelefon med abonnement. Det varierer fra selskab til selskab.

Se også: Find de bedste tilbud på mobilabonnementer