Black Friday 2020: Bedste tilbud på mobiltelefoner 

Black Friday er officielt den 27. november her i 2020, men i dagene op til og flere efter kører tilbuddene for livet løs - Se de bedste Black Friday tilbud på mobiltelefoner. Ingen grund til at løbe rundt i natten på Black Friday, når de tilbuddene findes på nettet en uge i forvejen.

Black Friday 2020: Bedste tilbud på mobiltelefoner 

Der er stadig nogle dage til Black Friday 2020, den store tilbudsdag, der finder sted den 27. november. Tilbudsræset på Black Friday telefoner vil dog gå i gang hos webshops og teleselskaber længe inden. I tiden som kommer vil  udsalgsfænomenet ryste mange rigtig gode tilbud på mobiltelefoner af sig. Følg med her og hold dig opdateret på Black Friday tilbud på mobiltelefoner.

Mobiltelefoner kan koste mange tusind kroner, så når der er store rabatter i udsigt på mobiltelefoner, så er det med at være på dupperne. Med BF på trapperne vil der således være store muligheder for at spare mange penge på nye mobiltelefoner.

God tilbud på mobiltelefoner lige nu

Motorola Edge+
Pris fra 4.555 kroner

Se bedste pris på Motorola Edge+

Samsung Galaxy S20 Ultra
Pris fra 8.040 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud på Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20
Pris fra 4.444 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud på Galaxy S20

OnePlus 8 Pro
Pris fra 4.999 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud på OnePlus 8 Pro

Motorola G8 Power
Pris fra 1.549 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud på Motorola G8 Power

Samsung Galaxy S10
Pris fra 3.493 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud på Galaxy S10

Samsung Galaxy A42 5G
Pris fra 2.493 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud på Galaxy A42 5G

 

Teleselskaber med Black Friday tilbud på mobiltelefoner

Herunder kan du finde links til de danske teleselskaber, der enten normalt har særlige tilbud på mobiltelefoner på Black Friday eller som vi forventer vil diske op med ekstra ordinære gode tilbud i dagene op til d. 27 november, 2020. Det forventes også, at tilbuddene vil fortsætte nogle dage efter den 27. november, 2020.

  • Greentel
  • Oister
  • Call me
  • CBB Mobil
  • Telmore
  • Teleselskabet 3
  • Telia
  • Telenor
  • YouSee

Bemærk, at der naturligvis er mange flere teleselskaber på det danske marked end de listede. Det er dog kun ovenstående teleselskaber, der sælger mobiltelefoner og som vi forventer vil slå til med gode BF tilbud.

Gode tilbud på de bedste telefoner?

Der skal nok være Black Friday tilbud på en enkelt topmodel eller to, men historisk set er det typisk på de lidt ældre telefoner, der er de største tilbud på. Sidste års topmodeller, for eksempel OnePlus 7T Pro eller Samsung Galaxy S10 Plus er dog stadig fremragende telefoner. Kan de købes med 1.000 kroner i rabat i forhold til dagens pris, så er det klart værd at overveje køb af dem, hvis de altså kommer på tilbud.

Man skal dog nok mest forvente, at der enten kommer begrænset rabat på populære og nye telefoner eller gode rabatter på lidt ældre telefoner – både i low,- mid- og high end prissegmentet.

Se også: Find bedste priser på smartphones

Black Friday kører i mange dage

Black Friday 2020 afvikles fredag den 27. november, men mange webshops og forhandlere kører på i flere dage op til selve den officielle BF-dag og også i dagene efter.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner