Black Friday 2020: Bedste tilbud på mobilabonnementer

Black Friday 2020 finder sted den 27. november og i dagene op til og flere dage efter vil de danske teleselskaber have gode tilbud på mobilabonnementer - se, hvor du kan finde gode Black Friday-tilbud hos teleselskaberne.

Black Friday 2020: Bedste tilbud på mobilabonnementer

Black Friday 2020 er på trapperne og det vil i vanlig stil betyde voldsom kamp om de købe ivrige kunders gunst inden for stort set alt der kan sælges – også mobilabonnementer. Find de bedste Black Friday tilbud på mobilabonnementer.

Black Friday 2020 finder sted den 27. november, så går du og overvejer at skifte mobilabonnement, så kan det være, at du skal vente til fredag den 27. november, inden du gør det. Det kan formentlig betale sig for der vil helt sikkert være nogle gode tilbud på mobilabonnementer på denne dag.

Populær udsalgsdag varer to uger

Du kan dog også gøre det allerede nu hos langt de fleste teleselskaber. Den populære udsalgsdag er nemlig ikke kun én dag mere. Den blev udvidet fra fredag til lørdag og søndag. Siden blev den forlænget med en uge og i dag starter fænomenet også en uge før selve dagen.

Formentlig vil et typisk tilbud gå på, at det nuværende mobilabonnement får ekstra data eller tale – måske endda begge dele – uden at prisen hæves. Det kan også være, at man får en musiktjeneste eller andre spændende tjenester gratis med i et vist antal måneder hos de teleselskaber, der tilbyder musikstreaming i sine mobilabonnementer.

Aktuelle tilbud på mobilabonnementer

Lige nu er der tilbud og rabatter a la disse:

DukaTale
Fri tale og 10 GB data til 75 kroner / md.
Se aktuelle tilbud hos dukaTale

CBB Mobil
10 timers tale og 5 GB data til 89 kroner / md.
Fri tale og 20 GB data til 109 kroner / md.
Fri tale og 60 GB data til 129 kroner / md.
Se aktuelle tilbud CBB Mobil

Oister
Fri tale og 20 /40 GB data til 89 kroner / md.
Se aktuelle tilbud hos Oister

Hallo Mobil
Fri tale og 20 /60 GB data til 99 kroner / md.
Ingen aftale om trafik

Teleselskaber med Black Friday tilbud på mobilabonnementer

Herunder kan du finde links til de danske teleselskaber, der enten plejer at have særlige tilbud på mobilabonnementer på Black Friday eller som vi forventer, vil tilbyde det. Du kan naturligvis også se de respektive teleselskabers tilbud på mobiltelefoner.

Der vil muligvis være flere teleselskaber med tilbud i løbet af udsalgsdagene. Vi tilføjer dem til listen, så snart der kommer tegn på det.

Udsalget er i gang – og kører videre en uge efter 

Black Friday finder som sagt sted den 27. november, 2020, men hvis traditionen bliver fuldt fra tidligere år, så vil nogle af de danske teleselskaber tyvstarte flere dage før den officielle udsalgsdag. Og den stopper heller ikke fredag – den fortsætter hele weekenden efter og ender også først sidst på ugen.

Se også: Sammenlign priser på alle aktuelle mobilabonnementer