3 kundeservice

Billigste og bedste abonnementer på teleselskabet 3s netværk

Teleselskabet 3 leverer, udover til 3 selv, også net til teleselskaberne Oister og Zenji. 3 har desuden en roaming aftale med Telia på tale og mobildata(dog kun 3G), der er med til at give bedring dækning der, hvor 3s egne master ikke kan slå til. Billigste og bedste abonnement på teleselskabet 3s netværk.

Tænker du på at skifte mobilabonnement til et selskab, som bruger 3s mobilnet, så læs med her og få overblik over de billigste og bedste abonnementer på 3s netværk. I denne guide har vi lavet en top fem over de billigste og bedste abonnementer på 3s netværk, og der er noget for både dem med et lavt og højt forbrug.

Rangeringen er sat efter billigste pris, men hvad det bedste abonnement er for dig, kommer an på dit behov og forbrug.

Se også: Billige mobilabonnementer på 3s netværk

 

De fem bedste og billigste abonnementer på 3s netværk

 

#1 Oister
1 times tale, 1 GB data, fri tale og SMS/MMS + roaming i EU
Pris: 49 kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Oister netværk: Teleselskabet 3
Samlet kundetilfredshed: 8,13 /10

Se tilbud her

Kommentar til Oister:
Oister er et rigtig lavprisselskab og har altid været det og de har nogle af Danmarks billigste mobilabonnementer, der samtidig inkluderer roaming. Selskabet sælger også telefoner, men det mest interessante er faktisk deres Oister+, en fordelsklub, hvor man kan opnå rabatter på rigtig mange ting, blandt andet fjernsyn, tøj, sko og tasker, ferier, møbler og håndværkere og så videre.

Som kunde hos Oister er det dog ikke muligt at tegne abonnement med streaming af for eksempel musik eller tv-serier inkluderet.

 

#2 Oister
4 times tale, 2 GB data, fri tale og SMS/MMS + roaming i EU
Pris: 59 kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Oister netværk: Teleselskabet 3
Samlet kundetilfredshed: 8,13 /10

Se tilbud her

 

#3 Zenji
6 times tale, 6 GB data, fri tale og SMS/MMS
Pris: 69 kroner / måned
Oprettelse: 1 Kr.
Samlet kundetilfredshed: 8,13 /10
Zenji netværk: Teleselskabet 3

Se tilbud her

Kommentar til Zenji:
Udover mobilabonnement tilbyder Zenji også et hav af rabataftaler på blandt andet fitness, tøj, mad og elektronik. Faktisk skriver Zenji på deres hjemmeside, at man i sit Zenji abonnement får adgang til en rabatportal, hvor man kan finde mere end 3.000 forskellige rabatter.

Dog skal du være opmærksom på, at abonnementet kun kan bruges i Danmark, og det er ikke muligt at tilkøbe udlandstelefoni.

 

#4 Oister
5 times tale, 5 GB data, fri tale og SMS/MMS + roaming i EU
Pris: 79 kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Oister netværk: Teleselskabet 3
Samlet kundetilfredshed: 8,13 /10

Se tilbud her

 

#5 Teleselskabet 3
5 times tale, 5 GB data, fri tale og SMS/MMS
Pris: 79 kroner / måned
Oprettelse: 100 Kr.
Samlet kundetilfredshed: 8,13 /10
3s netværk: Teleselskabet 3

Se tilbud her

Kommentar til 3:
Selvom abonnementet i denne guide kun kan bruges indenfor Danmarks grænser, tilbyder 3 i nogle af deres andre abonnementer 3Like Home, som er roaming i 53 lande, blandt andet det meste af EU og lande som USA, Australien og Kina, hvilket kan være en fordel, hvis du rejser meget.

Se også: Priser på mobilabonnementer med roaming

 

Fordele og ulemper ved 3s netværk

Selvom 3 har en roaming aftale med Telia, kan der stadig være steder, hvor 3s netværk kan have problemer og dækningen ikke er særlig god. Særligt omkring Slagelse, Vojens, Silkeborg, Grindsted, Kolding, Rødovre, Skive, Strøby, Ryomgård, Hillerød og Jyllinge kan der være problemer med dækningen med 3s netværk.

Du kan på teleprisguide.dk få en oversigt over steder, hvor teleselskabet 3 i følge kundernes dom har dårlig mobildækning

Se også: Teleselskaber med bedste dækning og kundeservice

 

Husk at kigge på dit behov

Denne guide viser tilbud, der er baseret på de laveste priser, men det betyder ikke, at de billigste nødvendigvis passer til alles behov. Nogle har brug for en masse data og skal derfor have et abonnement med mulighed for at bruge en masse data, f.eks. til streaming af musik og video.

Andre har måske kun brug for at tale en time om måneden og skal derfor have et helt andet behov. Derfor er det en god ide at kigge grundigt på ens behov og få det abonnement der passer bedst. Hvis du er i tvivl om dit behov, kan du justere det over tid ved at skifte abonnement ved dit teleselskab.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Tre tip til dækning, inden du opretter et nyt abonnement

1. Hvilket abonnement bruger andre i det område, hvor du bor. Smut forbi dine naboer og hør hvilket selskab de bruger, eller om de er tilfredse med deres nuværende abonnement.

2. Kig på mastedatabasen.dk for at kontrollere, om der er mobilmaster i dit område – hvis masten står tæt på hvor du opholder, burde du opleve bedre dækning.

3. Få overblik over mobildækning hos de forskellige mobilselskaber, inden du opretter abonnement, se oversigt over mobildækning her.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer

 

Bedste og billigste abonnement på 3s netværk, januar 2018

Guiden til bedste og billigste abonnementer på 3s netværk er fra januar 2018. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. De tre selskaber på listen er Oister, Zenji og 3, som alle bruger teleselskabet 3s netværk.

Det dyreste abonnement i guiden koster 99 kroner / måned, mens det billigste koster 49 kroner / måned, hvilket giver en forskel mellem det dyreste og billigste på 50 kroner om måneden

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer