tdc group

Billigste og bedste abonnementer på TDC’s netværk

TDC er tre år i træk kåret som teleselskabet med det bedste netværk af Teknologisk Institut. Men det kan variere meget, hvad du som kunde får med i dit abonnement fra de forskellige selskaber, som bruger TDC’s netværk: Telmore, Coop Mobil, Fullrate og YouSee. Der er både mulighed for at oprette et forbrugsafregnet abonnement og abonnement med inkluderet taletid, SMS og data. Billigste og bedste abonnement på TDCs netværk.

Der findes over 120 teleselskaber i Danmark i følge Energistyrelsen, så der er nok at vælge mellem – men der er dog kun fire mobilnet at vælge mellem. Overvejer du at skifte mobilabonnement til et selskab, som bruger TDC’s mobilnet, så læs med her og få overblik over de billigste og bedste abonnementer på TDCs netværk. Vi har samlet en top fem over de bedste og billigste abonnementer på TDC’s netværk. Det betyder, at der burde være noget for de fleste, både når det kommer til pris og forbrug.

Rangeringen er efter pris. Hvilket af nedenstående abonnementer, der er billigst for dig, afhænger af dit faktiske mobilforbrug og om du er medlem af Coop og benytter de fordele, der tilbydes af Coop.

Herunder lister vi de bedste og billigste mobilabonnementer, du bør vælge, hvis TDC har bedste mobildækning, hvor du bor.

Se også: Sammenlign priser på billige mobilabonnementer

De fem bedste og billigste abonnementer på TDCs netværk

#1 Telmore
Forbrugsafregnet mobiltelefoni med Telmore Basis
Pris: 59 øre /min, 18 øre /sms, 1,5 Kr. pr MMS og 9,90 Kr. /100 MB Data.
Oprettelse: 99 Kr.
Telmore netværk: TDC
Samlet kundetilfredshed: 6,2 /10

Se tilbud her

Kommentar til Telmore:
Telmore har den bedste mobildækning og højeste kundetilfredshed, men også et dyrt forbrugsafregnet abonnement, hvis man bruger data, det koster nemlig 9,90 kroner om dagen, hvis du bruger mere en 10 KB og op til 100 MB. Dertil skal man være opmærksom på, at der er et mindste forbrug på 50 kroner over tre måneder, ellers kommer der et månedligt gebyr på 29 kroner.

Dog kan et forbrugsafregnet mobilabonnement fra Telmore kan være blandt de billigste alternativer på TDCs netværk, særligt for dig med et meget begrænset mobilforbrug.

 

#2 Coop Mobil Minutabonnement (der giver medlemsbonus)
Pris: 59 Øre /min, 20 Øre /sms, 2 Kr. pr. MMS og 2 Kr. pr. MB Data.
Oprettelse: 49 Kr.
7% pr måned i medlemsbonus af dit forbrug, hvis du er medlem af Coop
Coop Mobil netværk: TDC
Samlet kundetilfredshed: 7,5 /10

Se tilbud her

Kommentarer til Coop Mobil:
Coop Mobil giver god mening, hvis man også er medlem af Coop, da man får 7% rabat på ens mobilforbrug. Prisen på data er dog meget dyr med 2 Kr. pr. MB, så dette forbrugsafregnede abonnement er til dem, der ikke bruger data og generelt har et begrænset mobilforbrug.

 

#3 Telmore
20 times tale, 20 GB data og fri SMS/MMS
Pris: 129 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Telmore netværk: TDC
Samlet kundetilfredshed: 8,13 /10

Se tilbud her

 

#4 Fullrate
20 timers tale, 20 GB tale og fri SMS/MMS
Pris: 129 Kroner / måned
Oprettelse: 49 Kr.
Fullrate netværk: TDC
Samlet kundetilfredshed: 7,4 /10

Se tilbud her

Kommentarer til Fullrate:
Fullrates kunder melder generelt om god dækning og kundeservice. Det, som adskiller dette abonnement fra Telmores på trejdepladsen, er et oprettelses gebyr og en binding på seks måneder.

 

#5 Coop Mobil
25 timers tale, 15 GB data, fri SMS/MMS, fri tale til andre Coop Mobil-kunder
Pris: 129 Kroner / måned
Oprettelse 49 Kr
Medlemsbonus (7%) 9,03 Kroner / måned

Se tilbud her

 

Fordele og ulemper ved TDCs netværk

TDC er som nævnt øverst i artiklen kåret af Teknologisk Institut teleselskabet med den bedste dækning. Selvom TDC ifølge Teknologisk Institut dækker bedst i Danmark, kan der alligevel være steder, hvor dækningen ikke er så god. Særligt i Slagelse, Egå, Mårslet, Ebeltoft, Storvorde (Aalborg) og Bogense oplever brugerne dårlig dækning med TDC’s netværk.

På teleprisguide.dk kan du få en oversigt over steder, hvor TDC har dårlig mobildækning i følge kundernes dom.

Se også: Giv din bedømmelse af dit teleselskab

Det bedste abonnement er det, der passer til dine behov

Tilbuddene i denne guide er baseret på det billigste abonnement, men det bedste abonnement er det, der passer til ens behov. Hvis f.eks. data er vigtigt, skal man ikke gå efter et forbrugsafregnet abonnement, da det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. Hvis der ikke er brug for en tale- eller dataplan, er forbrugsafregning dog en god løsning, f.eks. som en nødtelefon til bilen, båden eller sommerhuset.

YouSee, som også er på TDCs netværk, kom ikke med på listen, da deres billigste abonnement har en pris på 149 kroner pr. måned. Det skal dog nævnes, at YouSee har roaming og musikstreaming inkluderet i alle deres abonnementer.

Der findes i denne guide til bedste og billigste abonnement på TDCs netværk flere forskellige bud, der nok skal kunne dække de flestes behov.

 

Tre tip til dækning, inden du opretter et nyt abonnement

1. Spørg dem, der bor i nabolaget om, hvordan deres mobildækning er og hvilket mobilselskab de bruger. Det kan være med til at give en afklaring på, hvad der fungerer bedst i lige netop det område.

2. På mastedatabasen.dk kan du se, om der er mobilmaster i nærheden af hvor du bor. Står en mast tæt på, hvor du opholder dig, vil du opleve god dækning.

3. Få overblik over, hvordan det teleselskab, du overvejer at skifte til på telepristjek.dk: Teleselskaber med bedst dækning.

 

Bedste og billigste abonnement på TDC’s netværk, januar 2018

Guiden til bedste og billigste abonnementer på TDC’s netværk er fra januar 2018. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. De tre selskaber på listen er Telmore, Coop Mobil og Fullrate, som alle bruger TDC’s netværk.
Det dyreste abonnement i guiden koster 129 kroner, mens det billigste koster 0 kroner (forbrug og oprettelse ikke inkluderet).

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer