underholdning i mobilabonnementer

Billigste mobilpakker med musik og underholdning – guide og priser

Mobilpakker med musik, underholdning og andre tjenester inkluderet kan give store besparelser over tid og der findes flere gode muligheder for at få mobilabonnementer med mange tjenester inkluderet, så man derved kan opnå rigtig store besparelser. Guide til de billigste mobilabonnementer med musik og underholdning.

I et land som Danmark har de fleste droppet MP3-filer, der ligger fysisk på en MP3-afspiller eller mobiltelefon. De fleste benytter sig af streaming-tjenester til musik som Spotify, Apple Music, Tidal og så videre. Sådan en tjeneste betaler man 99 kroner for at kunne bruge uden afbrydelser på mobilen. Cirka samme beløb betaler man for andre typer streaming-tjenester til for eksempel tv-serier og film, magasiner, bøger, lydbøger og så videre. Det løber op hver måned, hvis man både skal betale for mobilabonnement og 1-3 tjenester. Dog kan man opnå rigtig store besparelser ved at have et abonnement med musik og underholdning inkluderet.

Herunder kan du se guide til de fem billigste mobilpakker med musik og underholdning inkluderet.

 

Billigste mobilpakker med musik, underholdning m.m.

YouSee
Netværk: TDC
Mobilpakke: Musik + Fri Tale & 5 GB (5 GB i EU)
Pris per måned: 149 kroner

Se aktuelle tilbud hos YouSee

CBB
Netværk: Telenor/Telia
Mobilpakker: Tidal Musik + 40 timer & 40 GB (6 GB i EU)
Pris / md: 159 kroner

Se aktuelle tilbud hos CBB

Telmore Play
Netværk: TDC
Mobilpakke: Musik + Fri Tale & 30 GB (10 GB i EU)
Pris / md: 169 kroner

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Telmore Play
Netværk: TDC
Mobilpakke: HBO & TV2 Play + Fri Tale & 30 GB (10 GB i EU)
Pris / md: 199 kroner

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Telmore Play
Netværk: TDC
Mobilpakke: Musik & BookMate & Flipp + Fri Tale & 30 GB (10 GB i EU)
Pris / md: 199 kroner

Se aktuelle tilbud hos Telmore

NB! Alle fem pakker giver også relativt gode rabatter ved køb af mobiltelefoner.

 

Hvor meget sparer man på mobilpakker med musik og underholdning inkluderet?

Hvis du abonnerer på bare én enkelt tjeneste til musik, tv-serier, magasiner, bøger & lydbøger eller lignende, så vil det formentlig kunne betale sig at have et mobilabonnement med tjenester inkluderet. En tjeneste koster typisk omkring 100 kroner. Det vil sige, at man for eksempel hos YouSee kan få fri tale og 5 GB data til cirka 50 kroner om måneden og hos CBB kan du få 40 timers tale og 40 GB data til cirka 60 kroner, hvis man modregner ens normale udgifter til tjeneste til musikstreaming.

Som Telmore Play kunde kan du faktisk hente endnu større besparelser, hvis du har vil have adgang til flere tjenester. Den største besparelse får du med Telmore Premium, der ikke er med i denne guide, da de ikke er blandt de billigste, men koster 259 kroner. Telmore Premium inkluderer syv underholdningstjenester: Læs mere om fordele og besparelse med Telmore Premium.

Se også: Guide til de bedste mobilabonnementer

 

Billigste mobilpakker med musik, underholdning m.m, november 2018

Guiden til de billigste mobilpakker med musik, underholdning m.m. er fra november 2018. I guiden finder vi mobilpakker fra Telmore, CBB og YouSee. Det billigste abonnement koster 149 kroner om måneden og inkluderer tjeneste til musikstreaming – det dyreste abonnement i guiden koster 199 kroner og inkluderer tre tjenester til musik, magasiner og bøger + lydbøger.

Se også: Mobilabonnementer med underholdning