Billige Samsung Galaxy Buds Pro – spar 700 kroner

Spar op til 700 kroner på Samsung Galaxy Buds Pro. Galaxy Buds Pro er nogle af de bedste trådløse in-ear på markedet, og nu er de billigere end nogensinde.

Billige Samsung Galaxy Buds Pro – spar 700 kroner

Samsungs Galaxy Buds Pro er producentens bedste trådløse in-ear hovedtelefoner, som havde en hamper pris på 1.700 kroner, da de blev lanceret tidligere i år. Headsettet fra Samsung er ikke blevet ringere med tiden (tværtimod er det gennem opdateringer faktisk blevet endnu bedre) og er nu faldet til en meget mere spiselig pris. Samsung Galaxy Buds Pro er nemlig faldt omtrent 700 kroner i pris.

Samsung Galaxy Buds er udstyret med to tweeters i hver hovedtelefoner, hvorved dybe og høje toner opdeles. Det giver en fantastisk lyd, som ikke fås meget bedre lige nu. Der er også avanceret ANC, en god batteritid og en virkelig god pasform.

Buds Pro har også beskyttelse mod vindstøj, når ANC er aktiveret, spatial audio, IPX7-certificering og indbygget trådløs opladning i etuiet.

Du kan læse vores fulde test af Samsung Galaxy Buds Pro her.

Se også: Test af Hovedtelefoner

Billig pris på Samsung Galaxy Buds Pro

Med et prisfald på næsten 700 kroner ender Samsung Galaxy Buds Pro på en meget mere spiselig pris. Til prisen er det lige nu meget svært at få mere for pengene.

De bedste priser på Samsung Galaxy Buds Pro

Opdateret 27/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Soldfy
Mindstepris
1.041,-
1.041,-
eBookReader
Mindstepris
1.049,-
1.049,-
Befro
Mindstepris
1.079,-
1.079,-

Samsung Galaxy Buds Pro udbydes af 28 udbydere. Du kan spare op til 1.239,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Buds Pro

Sammenlign aktuelle priser hos 28 webshops »

Det er altså muligt at købe et sæt Galaxy Buds Pro helt ned til 1.000 kroner, hvor normal prisen er 1.700 kroner. Man skal dog være opmærksom inden man vælger en forhandler, for der er stor forske på prisen de sælges til.

Hos de billigste forhandlere koster Samsung Galaxy Buds Pro lige over 1.000 kroner, mens det hos de dyreste koster 2.000 kroner. Så kig dig godt om inden du trykker køb.

På pricepusher.dk kan du altid tjekke prisen på gadgets såsom smartwatches, inden du køber dem.

Se også: Priser og test af smartwatches og gadgets

Redaktionen har mere i sagen

Sagens videre udvikling om temaet. Lasse Olsen valgte at gå videre med sagen. 2/9/2021 tunede vi igen ind på emnet med en vinkel på Laveste pris på Samsung Galaxy Buds+ nogensinde – se prisen herKlik her for fortsættelsen.. Læs også seneste nyt om emnet her..