Billige mobiltelefoner til ældre – find de bedste tilbud

God skærm, lang batteritid, godt kamera og god antennekvalitet - se guide til de bedste mobiltelefoner til ældre samt telefonernes bedste priser.

Billige mobiltelefoner til ældre – find de bedste tilbud

Er du på jagt efter en billig og alligevel god mobil til dine forældre eller bedsteforældre, så behøver du ikke lede længere – guide til billige og gode mobiltelefoner til ældre.

Ældres mobilvaner har ændret sig meget de sidste 5-6 år. Tidligere skulle den bare bruges til tale, men i dag bruger de den til mange af de ting, som de fleste andre også bruger den til – det vil sige sociale medier, video, kamera, læse nyheder og så videre. En fejl, som jeg ofte ser mange ældre gøre, når de skal have ny mobil, er, at de vælger en mobil med dårlig skærm – fordi de går efter en billig mobil. Men netop skærmen er meget vigtig, da vi kigger meget på den og derfor skal den være rar og behagelig at kigge på.

Også god antennekvalitet, godt kamera og en fin batteritid er vigtig på en mobil til ældre. Herunder kan du se guide til top 5 bedste mobiltelefoner til ældre og du kan også se telefonernes bedste priser.

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobiltelefoner

 

De bedste mobiltelefoner til ældre

 

#1 Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 har skærm på 6,4 tommer med fuld HD opløsning og den er er typen Super AMOLED. Det giver en fremragende skærm, der er rigtig behagelig at kigge på. Den har sar-værdi på 0,27 W/kg, hvilket er meget lavt. Der sidder et godt kamera i telefonen og brugerfalden er hurtig og kan optimeres til ældre. Batteritiden er rigtig god.

Bedste pris: Cirka 2.400 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy A50

 

#2 LG V30
LG G6 har sar-værdi 0,38 W/kg, hvilket er fint og indikerer fornuftig antennekvalitet. Den har skærm på 6 tommer med 2K-opløsning og skærmtypen er af OLED-typen – det giver en fremragende skærm, der er rigtig rar at kigge på. V30 har et rigtig godt dual kamera, en hurtig brugerflade og fin batteritid.

Bedste pris: Cirka 2.700 kroner.

Se også: Sammenlign priser på LG V30

 

#3 Motorola Moto G7 Plus

Moto G7 Plus har sar-værdi på 0,54 W/kg, hvilket giver en god antennekvalitet. Skærmen er på 6,2 tommer med fuld HD-opløsning og den har en god størrelse skærm med høj skarphed. Batteritiden kunne godt være en anelse bedre, men den har til gengæld utrolig hurtig brugerfalde.

Bedste pris: Cirka 2.300 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Motorola Moto G7 Plus

 

#4 Nokia 7.1
Nokia 7.1 har sar-værdi på 0,26 W/kg, hvilket indikerer en rigtig god antenne og god forbindelse til mobilnettet – det giver god lyd til samtaler. Skærmen er på 5,84 tommer med fuld HD-opløsning, hvilket giver en god skærm. Brugerfladen er fin hurtig og let at gå til og batteriet på 3.060 mAh giver fornuftig batteritid.

Bedste pris: Cirka 1.600 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Nokia 7.1

 

#5 Huawei Mate 20 lite
Mate 20 lite har har sar-værdi på 0,83 W/kg, hvilket er i den lidt tunge ende, men det er dog stadig lavere end på for eksempel iPhone.  Skærmen er 6,3 tommer med fuld HD-opløsning, brugerfladen er hurtig, batteritiden lang og kameraet er udmærket.

Bedste pris: Cirka 1.800 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Mate 20 lite

 

Hvilken mobil er bedst til ældre?

Huawei Mate 20 Pro er den klart bedste telefon på listen, men den er også dyrest og lidt stor. Er du ude efter en lidt billigere og lidt mere handy mobil, så er både Motorola Moto G7 Plus og Samsung Galaxy S8 fremragende telefoner, der opfylder de vigtigste krav til seniorer: God skarp skærm, hurtig og brugervenlig brugerflade, rigtig godt kamera og god antennekvalitet.

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobilabonnementer til ældre

 

De bedste mobiltelefoner til ældre, juli 2019

Guiden til de bedste mobiltelefoner til ældre er fra juli 2019. Rangeringen er baseret på test foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk og telepristjek.dk. Top 5 bedste mobiltelefoner til ældre kommer fra Huawei, Motorola, LG, Nokia og Samsung.

Den dyreste telefon på top 5 listen koster cirka 2.700 kroner, mens den billigste koster cirka 1.600 kroner. Du kan altså spare cirka 900 kroner ved at vælge den billigste telefon i guiden.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Opdateringer af emnet

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. Steen Jørgensen kørte videre med bolden. 4/7/2019 blev sagen bragt videre med en historie med fokus på Top 5 bedste telefoner der samtidig er billige – Historien kan du læse her. Se også seneste nyt om temaet her.