google pixel pris

Billige gode mobiltelefoner med lave sar værdier – guide og pris

Mobiltelefoner med ekstremt lave sar-værdier hænger ikke på træerne og slet ikke hvis man er ude efter en mobil, der samtidig er god. Der er dog enkelte telefoner, der kombinerer høj kvalitet med lave sar-værdier og fornuftige priser. Guide til fem relativt billige telefoner med lave sar værdier.

Tidligere var der bekymring for, at telefoner med høje sar værdier udsendte så meget mobilstråling, at det kunne være skadeligt for hjernen, men rapporter og undersøgelser slår fast, at det ikke kan bevises – intet peger på, at mobilstråling fra mobiltelefoner er skadeligt, heller ikke fra mobiltelefoner der udsender meget stråling.

Derimod er det bevist, at der er sammenhæng mellem høje sar værdier og dårlig antennekvalitet. Dårlig antennekvalitet kan betyde problemer med at holde forbindelsen under samtaler eller at man ikke kan komme på nettet. Det betyder også, at mobilen skal arbejder hårdere for at opretholde forbindelse til mobilnettet, hvorved batteriforbruget er større end på telefoner med lavere sar værdier.

Ofte ser vi, at de dyreste telefoner har høje sar værdier, da mobilproducenterne går mere op i design og materiale og andre teknikker end antennekvalitet, men der er forholdsvis billige og gode telefoner på markedet med lave sar værdier. Herunder guider vi til fem billige og gode mobiltelefoner med lave sar værdier.

Se også: De bedste mobiltelefoner

 

Billige, gode mobiltelefoner med lave sar værdier

#1 Nokia 7 Plus
Sar værdi på 0,22 W/kg
Samlet score: 74/100

Bedste pris:
Fra cirka 2.750 kroner uden abonnement

Se aktuelle priser på Nokia 7 Plus

 

#2 LG G6
Sar værdi på 0,23 W/kg
Samlet score: 78/100

Bedste pris:
Fra cirka 2.600 kroner uden abonnement

Se aktuelle priser på LG G6

 

#3 Samsung Galaxy A8
Sar værdi på 0,24 W/kg
Samlet score: 77/100

Bedste pris:
Fra cirka 2.300 kroner uden abonnement.

Se aktuelle priser på Galaxy A8

 

#4 Samsung Galaxy S7
Sar værdi på 0,27 W/kg
Samlet score: 74/100

Bedste pris:
Fra cirka 2.700 kroner uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S7

 

#5 Google Pixel
Sar værdi på 0,33 W/kg
Samlet score: 74/100

Bedste pris:
Fra cirka 2.250 kroner med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Google Pixel

 

Hvad gør du, hvis din mobil har høj sar værdi?

Hvis du har en mobil med høj sar værdi og ønsker at gøre noget ved det, er du nødt til at købe en ny mobil. Man kan købe et cover, der lokker med at reducere mobilstrålingen, men de forbedrer ikke sar-værdien. Alle iPhones har for eksempel høje sar værdier og dermed dårlige antenner, men også telefoner fra Huawei har tit høje sar-værdier.

Du kan se guide til telefoners sar-værdierpricepusher.dk.

 

Billige, gode mobiltelefoner med lave sar værdier, oktober 2018

Guiden til billige, gode mobiltelefoner med lave sar værdier er fra oktober 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk og rangeringen er baseret på test på mobil.nu. I guiden finder vi mobiltelefoner fra LG, Samsung og Google.

Den billigste mobiltelefon i guiden har en pris fra cirka 2.250 kroner, mens den dyreste har en pris fra cirka 2.750 kroner – begge priser uden abonnement.

Se også: Sammenlign priser på telefoner