billige droner ti under 1000 kroner

Billige gode droner – sammenlign priser

Nu ser det endelig ud til, at foråret har gjort sit indtog i Danmark og det betyder forhåbentlig dejlige lyse dage med masser af solskin. Så skal man jo være ude og hvorfor ikke være ude med et sjov stykke legetøj, som også børnene kan få glæde af. Guide til gode billige droner.

Droner er et sjovt stykke legetøj for hele familien, men der er jo ingen grund til at bruge flere tusind kroner på en drone, som lille Lars eller Line konstant flyver ind i skuret – måske man også lige selv skal i gang med at lære at styre en drone. Derfor kan en billig drone være en god start, men man kan stadig godt får gode droner til en billig pris.

Se også: Sammenlign priser på droner

 

Billige gode droner – guide med priser

#1 Parrot Minidrone Hydrofoil

Kommentar: Kan bruges både i luften og på vandet. Batteritid på op til 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 700 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Minidrone Hydrofoil

 

#2 Parrot Airborne Night Drone SWAT

Kommentar: Batteritid på cirka 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring og har indbygget mini-kamera med VGA-kvalitet. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 590 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Airborne Night Drone SWAT

 

# 3 Air Hog DR1 Official Race

Kommentar: Batteritid på cirka 10 minutter og har rækkevidde på cirka 60 meter fra fjernstyring. Kommer med briller til live HD streaming via smartphone. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 1300 kroner.

Se aktuelle priser på Air Hog DR1 Official Race

 

#4 Syma X5SW

Kommentar: Batteritid på op til 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget HD-kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 700 kroner.

Se aktuelle priser på Syma X5SW

 

#5 2Fast 2Fun Nano Spy Drone

Kommentar: Batteritid på cirka 6 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 530 kroner.

Se aktuelle priser på 2Fast 2Fun Nano Spy Drone

 

Forvent ikke alverden

Selv om vi guider til gode billige droner, så er der stor forskel på en drone til 1.000 kroner og en til 5.000 kroner. Forvent ikke 30 minutters flyvetid, 4K-optagelser og super smarte styringsfunktioner.

Forvent batteritid på 8-10 minutter og en rækkevidde på under 20 meter fra styrepaden – der typisk vil være via en app på din mobil.

Se også: De bedste tilbud på droner

 

Gode billige droner, april 2018

Sammenligningen af gode billige droner er foretaget i april 2018. Anbefalingen er baseret på test og priser på mobil.nu og pricepusher.dk. De fem droner i guiden er fra Parrot, Syma, 2fast 2 fun og Air Hog. Den billigste drone i guiden koster 530 kroner, mens den dyreste koster 1.300 kroner. Det giver en prisforskel på lige under 800 kroner på den billigste og dyreste drone i guiden.

Se også: Prissammenligninger på billige droner