Billige droner til under 1.000 kroner – guide og sammenligning

Man kan let betale dyrt for en drone - vi har fundet fem gode og billige droner til under 1.000 kroner. Se guide og bedste pris.

Billige droner til under 1.000 kroner – guide og sammenligning

En rigtig god drone med god styring, lang batteritid og 4K-kamera koster mange penge, men man kan sagtens få sig en god begynderdrone til under 1.000 kroner, så man kan teste, om det der med droner er noget, man vil gøre noget seriøst ud af eller blot holde på et legeniveau. Guide til gode droner under 1.000 kroner.

 

Drone til under 1.000 kroner – sammenlign de bedste 

Der findes mange droner til under 1.000 kroner, men langt fra alle er lige gode. Det er dog muligt at finde en billig drone, der samtidig er god, når det gælder styring og batteritid – de to vigtigste funktioner ved hobbydroner. Vi har støvsuget markedet for de bedste billige droner til under 1.000 kroner.

Se også: Sammenlign priser på droner

 

#1 Parrot Minidrone Hydrofoil

Kommentar: Kan bruges både i luften og på vandet. Batteritid på op til 9 minutter og  har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 400 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Minidrone Hydrofoil

 

#2 Parrot Airborne Night Drone SWAT

Kommentar: Batteritid på cirka 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring og har indbygget mini-kamera med VGA-kvalitet. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 625 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Airborne Night Drone SWAT

# 3 Air Hog DR1 Official Race

Kommentar: Batteritid på cirka 10 minutter og  har rækkevidde på cirka 60 meter fra fjernstyring. Kommer med briller til live HD streaming via smartphone.  App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 975 kroner.

Se aktuelle priser på Air Hog DR1 Official Race

 

#4 Syma X5SW

Kommentar: Batteritid på op til 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget HD-kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 700 kroner.

Se aktuelle priser på Syma X5SW

 

#5 2Fast 2Fun Nano Spy Drone

Kommentar: Batteritid på cirka 6 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 350 kroner.

Se aktuelle priser på 2Fast 2Fun Nano Spy Drone

 

Krav til en billig drone – god batteritid og styring

En billig drone skal ikke bare være et stykke plastiklegetøj, der kan holde sig i luften i 3 minutter, mens man forgæves prøver at styre den. Man får ikke 20-25 minutters flyvetid med en billig drone til under 1.000 kroner, men nærmere 7-8 minutter. Det er også okay, da det går hurtigt at lade dem op igen. Men du skal i hvert fald kunne få 7-8 minutters flyvetid ud af en drone.

En billig drone tilbyder ikke en særlig styrepad med skærm, men man kan bruge en mobil med en app særligt til den drone, man har. Man kan dog ikke få FPV – first person view – hvor man kan se det, dronen “ser”, mens den er i luften.

Se også: De bedste tilbud på droner

 

Bedste billige droner, oktober 2017

Sammenligningen af de bedste billige droner er foretaget i oktober 2017. Anbefalingen af de fem bedste i kategorien er baseret på test og priser på mobil.nu og pricepusher.dk. De fem bedste billige droner er fra Parrot, Syma, 2fast 2 fun og Air Hog. Den billigste drone i guiden koster 350 kroner, mens den dyreste koster 975 kroner. Du sparer altså godt 600 kroner ved at købe den billigste.

Den dyreste drone overhovedet lige nu koster 26.000 kroner.

Se også: Prissammenligninger på billige droner