Billige droner til barn – guide og sammenligning

Billige droner: Kom i gang med droner til lave priser

Ønsker du at prøve kræfter med droner for første gang, så kan det være en god idé at prøve en af de billige af slagsen først, så du kan se, om det er noget for dig. Guide til 5 billige droner til nybegyndere.

Det er en fornøjelig tid at leve i, hvis man er til tech-legetøj. Mulighederne er mange inden for alle mulige segmenter, også når det gælder droner. Skal man have en rigtig god drone, kommer man hurtigt til at slippe 3-4.000 kroner og det kan en lidt hamper pris, hvis man er nybegynder og ikke har erfaring med at flyve med droner.

Heldigvis er det muligt at komme i gang til en lavere pris og se, om det med at flyve med droner er noget for en. Vi guider herunder til 5 billige men slet ikke tossede droner.

 

Billige droner til nybegyndere

#1 Parrot Minidrone Cargo Mars
Kommentar: Batteritid på op til 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 470 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Minidrone Cargo Mars

 

#2 Parrot Mambo Drone
Kommentar: Batteritid på cirka 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring og har indbygget mini-kamera med VGA-kvalitet. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 1.100 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Mambo Drone

 

# 3 Air Hog DR1 Official Race
Kommentar: Batteritid på cirka 10 minutter og har rækkevidde på cirka 60 meter fra fjernstyring. Kommer med briller til live HD streaming via smartphone. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 1.300 kroner.

Se aktuelle priser på Air Hog DR1 Official Race

 

#4 Syma X5SW
Kommentar: Batteritid på op til 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget HD-kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 700 kroner.

Se aktuelle priser på Syma X5SW

 

#5 Parrot Airborne Cargo Travis
Kommentar: Batteritid på cirka 6 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 425 kroner.

Se aktuelle priser på Parrot Airborne Cargo Travis

Se også: De bedste tilbud på droner

 

Bedste droner til nybegyndere, september 2018

Sammenligningen af de bedste droner til nybegynder er fra september 2018. Anbefalingen af de fem bedste i kategorien er baseret på test og priser på mobil.nu og pricepusher.dk. De fem bedste billige droner til nybegyndere er fra Parrot, Syma og Air Hog.

Den billigste drone i guiden koster cirka 425 kroner, mens den dyreste koster 1.300 kroner. Du sparer altså omkring 875 kroner ved at købe den billigste.

Se også: Prissammenligninger på billige droner

Skriv et svar