Billig strøm: Barry er oplagt at bruge til det smarte hjem

Barry tilbyder strøm til dit hjem med fuldt overblik over, hvor meget strøm du bruger og hvornår den er billigst - direkte på mobilen.

Billig strøm: Barry er oplagt at bruge til det smarte hjem

(Annoncørbetalt indhold lavet i samarbejde med Barry). Efterhånden kan alt gøres gennem en app, og det samme er tilfældet med din strøm. Med Barry appen, der findes både til Android og iOS, har du altid et overblik over dit strømforbrug, og den kan endda hjælpe dig med at blive klogere på forbruget i din egen husstand.

Fuld kontrol over dit strømforbrug

Med Barry appen har du altid et fuldt overblik over, hvor meget strøm du bruger – og ikke mindst, hvor meget du betaler for den. Dette kan gøres time for time, hvor du kan se, hvor mange kWh du bruger. Barry appen konverterer forbruget fra kWh til både kroner brugt, og hvor meget CO2 der er udledt.

En af de muligheder, Barry appen tilbyder, er et gennemskueligt overblik over dine betalinger. Hvad enten du foretrækker at betale løbende eller gennem månedlige betalinger, slipper ud for de lange elregninger. Med muligheden for at se, hvornår strømmen er billigst, giver det gode muligheder for kun at bruge strøm, når den er billigst.

Barry appen er god hjælp til dig, der gerne vil udlede mindre CO2. I appen kan man se, hvornår strømmen i kontakten kommer fra vedvarende energi, og hvornår den udleder mindst CO2.

Barry tjener pengene ved, at man betaler et månedligt abonnement på 35 kroner – uden at det koster ekstra i form af skjulte omkostninger eller gebyrer.

Automatisér dit smart home

En af de helt store fordele ved et smart home er, at man har muligheden for at kontrollere, hvornår de forskellige enheder skal aktiveres. Og endnu bedre er det, når enhederne spiller sammen og aktiverer hinanden, uden at man skal blande sig i processen.

Barry har udviklet en API, der giver dig mulighed for at integrere data fra strømforbruget direkte ind i de systemer, du bruger til dine smart home enheder. På den måde kan man få aktiveret enheder i hjemmet, helt automatisk, når strømmen billigst. I praksis betyder det, at Barry kan fortælle vaskemaskinen, at energien er grøn, og at den skal starte programmet. Eller at elbilen bliver ladt op, når strømmen er billig.

Uden at det kræver noget af dig – det sker helt af sig selv. Barry arbejder også på at udvikle nogle færdige integrationer til de mest populære smart home platforme såsom Home Assistant, Homey eller Google Home. Disse integrationer vil gøre det nemmere for Barrys medlemmer at bruge API’et, uden at skulle kode noget selv.

Hent Barry appen på både Google Play Store eller Apples App Store.

Se også: Guide til det smart hjem