Billig roaming i Frankrig, Italien og Spanien - brug mobilen billigt

Billig roaming i Frankrig, Italien og Spanien – brug mobilen billigt

Italien, Spanien og Frankrig de mest populære rejsedestinationer for os danskere – det viser tal fra Københavns Lufthavn. Det er også dejlige lande at være i og endnu dejligere er de, hvis man kan bruge løs af sin mobil. Vi guider til billig roaming og billig brug af mobilen i Frankrig, Italien og Spanien.

 

Billig brug af mobilen i Italien, Frankrig og Spanien

De to bedste løsninger til billig brug af mobilen i Italien, Frankrig og Spanien finder vi hos Telia og 3. I hvert fald hvis man har brug for at være online hele tiden med sin mobil.

Se oversigt: Billig mobilbrug og roaming i udlandet

3 i Italien, Frankrig og Spanien

3 har deres roaming-løsning 3LikeHome, hvor man kan bruge sin mobil i en række lande, som var man derhjemme – også i Italien, Spanien og Frankrig. 3 har flere abonnementer med 3LikeHome. Alle tilbyder fri tale og fri sms/mms, men det er på datadelen, der er lidt forskel.

Det mindste abonnement med 3 GB data koster 130 kroner, mens næste skridt på abonnementslisten hos 3 giver 10 GB data til 200 kroner om måneden. Det er også muligt at få abonnementer med mere data, men man kan højst få lov at bruge 10 GB af dem om måneden i udlandet.

Sammenlign 3′s mobilabonnementer med 3LikeHome.

 

Telia i Italien, Frankrig og Spanien

Telia tilbyder også en udmærket løsning til billig roaming i Italien, Spanien og Frankrig. De kalder deres tilbud for Roam Like Home Europa.

Det er muligt at få Roam Like Home Europa inkluderet i en række abonnementer i op til 12 måneder og ellers koster tjenesten 99 kroner om måneden. Telias tilbud om billig roaming i Europa og dermed også Italien, Frankrig og Spanien finder man i alle selskabets mobilabonnementer undtagen børneabonnementet.

Som hos 3 kan man dog kun benytte op til 10 GB data om måneden i udlandet. Abonnementet 4Sure Light kommer med 4 GB til 149 kroner om måneden  mens 4Sure Premium kommer med 10 GB data til 199 kroner. Begge abonnementer inkluderer fri tale og fri sms/mms.

Sammenlign Telias mobilabonnementer med Roam Like Home Europa.

 

TDC i Italien, Frankrig og Spanien

Alle TDC’s mobilabonnementer tilbyder i dag mulighed for billig roaming og mobil brug i en række lande, også Italien, Spanien og Frankrig. Tjenesten hedder TDC Rejseklar EU. Den inkluderer fri tale og sms/mms og så 100 MB data om måneden.  Man kan tilkøbe yderligere 100 MB for 49 kroner.

Der er med andre ord langt mindre data inkluderet i TDC’s løsning til billig roaming i Italien, Frankrig og Spanien.

Abonnementerne med med TDC Rejseklar EU koster fra 149 kroner om måneden.

Sammenlign TDC’s mobilabonnementer med TDC Rejseklar EU.

 

Telenor i Italien, Frankrig og Spanien

Telenor har det svageste tilbud på billig mobilbrug i Italien, Spanien og Frankrig og det omfatter kun fri tale og sms/mms. Der er ikke data inkluderet. For at få fri tale og sms/mms i Italien, Spanien og Frankrig hos Telenor, skal man vælge selskabets dyreste abonnement til 299 kroner om måneden.

Se Telenors tilbud på fri tale og sms/mms i Italien, Spanien og Frankrig.

 

De andre teleselskaber i Italien, Frankrig og Spanien

Blandt de mindre mobilselskaber i Dammark kan du også finde løsninger til billig roaming i Italien, Frankrig og Spanien. Det er dog i begrænset omfang.

Selskaber som for eksempel Telmore, Call me, Yousee og CBB tilbyder alle mulighed for tilkøb af begrænset mængde data til brug i Italien, Spanien og Frankrig, for eksempel 100 MB for 49 kroner hos Telmore.

 • Gofi Land

  TDC’s erhvervs abonnmenter giver 3 GB data i EU pr. md. Man kunne håbe, at de snart fik det på til private. Det kunne garanteret rykke lidt ved tingene…

  • michael76

   Ja og prisen er 329 kr, det er der ingen forbrugere som vil betale

   • Gofi Land

    Men det er så ikke det prisen er i virkeligheden. Men det er prisen opgivet på nettet…

 • Gofi Land

  Ja, det bliver spændende. Specielt at se, hvordan de så forsøger at hive pengene op af lommerne på os.

  Men de eneste selskaber der pt. giver en mulighed for at benytte sin mobil nogenlunde ordentlig i udlandet, det er jo 3 og Telia, hvor man kan bruge op til 10 gb data pr. måned. TDC ligger håbløst bagved med 100 mb og mulighed for yderligere 100 mb for 49,- kr. Men har man et erhvervsabonnement, så får man faktisk 3 Gb pr. md. i udlandet… Selv med de nye priser fra 1/5-16, så kommer man alligevel til at betale en del for data roaming…

 • michael76

  Nu betaler erhvervs kunderne også mere end privat, og de er bundet i 24 eller 36 mdr.

  Så det er vel rimeligt at de får mere i pakken.

 • Gofi Land

  Tja, de andre selskaber kan godt finde ud af, at tilbyde deres privatkunder ordentlige datapakker. Det var det der var essensen.
  Vi giver ikke mere end privatkunder og har ret fordelagtige abonnementer, så din logik kan jeg ikke følge.

 • michael76

  Hvilke andre selskaber
  Det er kun 3 og Telia som giver privat kunder udenlands data, så den må du lige forklare nærmere

 • Gofi Land

  Ja netop, Telia og 3 – Hvad har du mere brug for ?? Har du læst artiklen ? De andre selskaber er uinteressante i forhold til de to, da de ikke inkluderet data, så man kan bruge sin mobil normalt.