sony xperia xz test pris

Den bedste og billigste pris for Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ er den store variant af de to nyeste mobiltelefoner fra Sonys produktionshaller, den anden er X Compact. Kort fortalt er der tale om en af de bedste telefoner i år.

Vi guider her til, hvor man finder Xperia XZ til den bedste pris.

Se også: Test af Xperia XZ

Sony Xperia XZ – specs og funktioner

Xperia XZ har en pris fra cirka 5.100 kroner og den hører dermed til i toppen af prisklassen, uden dog at være den dyreste – langt fra faktisk.

Men 5.100 kroner er jo også en slags penge og derfor forventer man det ypperste, når det handler om kvalitet og brugeroplevelse.

Skærmen er 5,2 tommer med fuld HD-opløsning. Det giver en skarp skærm, selvom fuld HD ikke er det aller bedste, man kan få – 2K-kvalitet på mobilskærme på topmobiler er ikke usædvanligt. Det er dog langt de færreste, der har glæde af 2K-opløsning og fuld HD giver en super fin skærmkvalitet – og er formentlig også en årsag til, at den er forholdsvis billig af en topmobil at være.

Xperia XZ har en kraftuld processor og 3 GB RAM, hvilket sikrer en hurtig brugerflade. Batteriet på 2.900 mAh vil nok lige kunne række for de fleste til en hel dags brug.

Designmæssigt er den rigtig pæn og lavet i metal og er vandtæt – det er ikke alle Sonys nye mobiler, der er vandtætte, men Xperia XZ er altså.

Se også: Bedste kameramobiler

Super kamera

Kameraet i Sony Xperia XZ er på 23 megapixel og er virkelig hurtigt til at fokusere og tage billeder – og det er skarpe og farverige billeder, den tager.

Sony har udrustet Xperia XZ med nye kamerateknologier, så den giver god skarphed på videoer, hvor rystelser og bevægelser normalt vil gøre optagelsen lettere uskarp.

Se også: Sammenlign priser på Sony mobiler

Bedste pris for Xperia XZ

Sony Xperia XZ har en bedste mindstepris lige nu på cirka 5.100 kroner med en måneds mobilabonnement.

Mobilabonnementet koster 119 kroner om måneden hos Callme og ser vi på den samlede pris for seks måneder med det abonnement, lander den samlede pris på 5.730 kroner – hvilket så gør, at det ikke er det bedste tilbud på Xperia XZ.

Callmes moderselskab Telia har nemlig Xperia XZ til en anelse bedre pris og det med meget mere indhold i form af fri tale, 50 GB data og to tjenester. Telias bedste pris for Xperia XZ er 5.626,5 kroner og mobilabonnementet er med fri tale og 50 GB data.

Oven i kommer så frit forbrug af Spotify til mobiltelefoner, Roam Like Home i Norden + enten HBO Nordic, Telia TV, Storytel, Flipp, Zetland, Roam Like Home eller Telia Forsikring i 12 måneder. Du kan se Telias tilbud og pris for Xperia XZ.

Du kan se bedste pris for Sony Xperia XZ med mobilabonnement i vores prisguide.

Se også: Alternativer til Sony Xperia XZ

 

Særlige fordele ved Xperia XZ

+ Brugervenlighed (9/10)

+ Datahastighed (9/10)

+ Batteritid (9/10)

+ Hastighed i brugerflade (9/10)

+ Kamera (10/10)

Se også: Test & bedømmelse af Sony Xperia XZ

Bedste mindste pris 5.135 kroner ved teleselskabet Callme

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Sony