bedste pris på parrot bebop 2 fpv drone

Billig Parrot Bebop 2 – god drone til lav pris

Parrot Bebop 2 er stadig en fremragende drone og der er pæne besparelser på lige netop den drone for tiden. Bedste pris og tilbud på Parrot Bebop 2.

Uanset produktområde, så er der nogle produkter, der bare bliver ved med at lyse op – det gælder også for droner. Her står Parrot Bebop 2 FPV stadig som en rigtig gode drone til entusiaster, der ønsker en god drone med god styring og mulighed for videooptagelser og billeder uden at prisen løber løbsk i femcifrede beløb.

Herunder kan du se de tre bedste priser på Parrot Bebop 2.

 

Billig Parrot Bebop 2 – bedste priser og tilbud 

#1 Conrad
Pris: 3.399 kroner. Se aktuelle tilbud

#2 Wupti
Pris: 4.136 kroner. Se aktuelle tilbud

#3 Happii
Pris: 4.147 kroner. Se aktuelle tilbud

Se også: De bedste priser på droner

 

Derfor er Parrot Bebop 2 stadig god

Der er flere gode grunde til, at Parrot Bebop 2 stadig er en god drone. Den vejer 499 gram, har fire propeller for præcis og kraftfuld flyvning og har batteritid på 25 minutter – batteriet er genopladeligt. Batteritid på 25 minutter er faktisk ret godt for en drone i denne prisklasse.

Samtidig kan den flyve med op mod 60 kilometer i timen og den kommer fra 0-60 kilometer i timen på 14 sekunder og den kan bremse op og stå stille i luften på 4,5 sekunder. Man kan altså lave nogle ganske interessante flyvninger med den. Af andre interessante detaljer kan det nævnes, at den kan komme op i en højde på 100 meter på 20 sekunder og den kan flyve i kraftig modvind.

Bebop 2 styres via en mobil eller tablet via Wi-Fi MIMO (2,4 GHz og 5 GHz) og kan fjernstyres med stabil forbindelse på op til 300 meter. Derudover sikrer forskellige systemer flyvesikkerheden: Der er nødstop af motorer, nødstop af propellerne ved kontakt, begrænsning af flyvehøjde og flyveafstand, automatisk returfunktion.

Mange bruger droner til at tage video eller billeder med og det kan man også med Bebop 2. Der sidder et 14 megapixel kamera på dronen og billeder bliver streamet live på skærmen på styreenheden. Videoer kan optages i fuld HD.

Se også: Guide til billige gode droner

 

Billig Parrot Bebop 2, september 2018

Prissammenligningen på Parrot Bebop 2 er fra september 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk og de tre billigste priser finder vi hos Conrad, Wupti og Happii. Den billigste Parrot Bebop 2 koster 3.399 kroner, mens den dyreste blandt de tre forhandlere har en pris på 4.147 kroner. Det giver en prisforskel på cirka 750 kroner.

Se også: Prissammenligninger på droner