cover til mobiltelefoner pris

Billig og gode covers til mobiltelefoner

Hvad enten du er til Android eller iPhone, så er det en god idé at sætte et cover om mobilen for at beskytte den mod slag, ridser og vand. Sammenlign priser på covers til mobiltelefoner.

Selvom mobiltelefoner på papiret bliver mere robuste og hårdføre, så ser man stadig meget ofte slemme skader og ridser på mobiltelefoner og det er rigtig ærgerligt, særligt på en dyr mobil. Derfor kan det være en god idé bruge nogle penge på et cover, der kan tage de værste slag.

 

Guide og priser på mobilcover

Simple billige covers til mobiltelefoner

Er du kun ude efter et mobilcover, der skal kunne klare det mest basale, så kan du ofte nøjes med det cover, der eventuelt følger med i æsken til din mobil. Ellers kan du vælge at købe et gennemsigtigt cover, der dækker bagsiden, rammen og som stikker en millimeter op på fronten for at afbøde de værste slag mod skærmen.

Den slags covers kommer typisk i silikone eller plastik og kan fås i alverdens designs og farver og har en lav pris – kan fås til under 100 kroner.  Til prisen kan de være effektive nok.

Se også: Priser på cover til mobiltelefoner

 

Flipcovers til mobiltelefoner

Man kan også vælge at bruge lidt flere penge på et flipcover, der også dækker skærmen. Med sådan et cover får du rigtig god beskyttelse af din mobil.

Denne slags covers kommer i blandt andet i læder og silikone og de kan faktisk give mobilen et elegant look, selvom den bliver pakket helt ind i coveret.

Se også: Guide til de bedste covers til mobiltelefoner

 

Mobilcover med plads til kreditkort

Der findes også flere gode covers, der både beskytter godt og som kan bruges til at opbevare ens kreditkort og andre kort samt sedler i. På den måde kan man lade pungen blive hjemme og det kan være en ganske fin bonus i hverdagen, at man slipper for at have ens pung med.

Denne type covers kommer også i forskellige materialer og har typisk en pris fra et par hundrede kroner.

Se også: Priser på de bedste smartphones

 

Super robuste covers

Er du den meget forsigtige type, så kan du vælge et super robust cover – så et robust cover kan have et noget voldsomt design, der ødelægger mobilens eventuelle flotte look, men til gengæld beskytter de mobilen ekstremt godt.

Se også: Sammenlign priser på robuste telefoner

Sammenlign priser på covers til mobiltelefoner

Du kan sammenligne priser på covers til mobiltelefoner på pricepusher.dk, hvor det kun er e-mærke registrerede webshops, der får lov til at blive vist – når du handler hos en webshop med e-mærket, så kan du handle trygt på nettet uden at skulle bekymre dig om problemer ved en eventuel tvist mellem dig og webshoppen.

Se også: Prissammenligninger på mobilcover