cbb mobilabonnement 20 gb 20 tale

Januarudsalget for mobilabonnementer skudt i gang: 20 GB og 20 timers tale for 109 kroner

Januarudsalget er er forlængst skudt i gang og det er nu også kommet til mobilabonnementer. Er du ude efter et rent mobilabonnement med masser af data og tale, så er CBB’s nye mobilabonnement til januarudsalgspris helt sikkert et abonnement, du skal se nærmere på.

Se også: De billigste mobilabonnementer

Billigste mobilabonnement med meget data og tale

CBB tilbyder nemlig mobilabonnement med 20 GB data og 20 timers tale samt naturligvis fri sms og mms til 109 kroner om måneden. CBB omtaler selv prisen for mobilabonnementet som “crazy små priser”.

Der findes da billigere mobilabonnementer, men med betydeligt mindre indhold og lige nu står CBBs mobilabonnement med 20 GB data og 20 timers tale til 109 kroner som det bedste tilbud, når det gælder mobilabonnementer med meget indhold.

Se tilbuddet hos CBB

Mobilabonnement med musik

Er du ude efter et mobilabonnement med musik, så har CBB Mobil faktisk også længe haft det stærkeste kort på det danske mobilmarked. De har et mobilabonnement med 10 timers tale og 20 GB data + den roste musiktjeneste Tidal, der normalt koster 99 kroner om måneden, hvis man vil benytte sig af den til at streame musik på mobilen.

Dermed får man faktisk 10 timers tale og 20 GB data for 40 kroner om måneden, hvis man altså alligevel betaler for en streaming-musiktjeneste som Tidal, Spotify, Apple Music eller Google Music.

Se også: Sammenlign priser hos CBB